rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Un dels bessons de Cristiano Ronaldo és atès pel servei d'urgències

Georgina Rodríguez va ser qui va portar el petit al metge, acompanyada d'un amic del futbolista
Un dels bessons de Cristiano Ronaldo va haver de ser atès urgències | Instagram

Un dels fills bessons de Cristiano Ronaldo va haver de ser atès pel servei d'urgències de l'hospital de Madrid, el passat dijous, 15 de febrer. La seva parella, Georgina Rodríguez, va ser qui va portar el petit al centre mèdic, tot i que no és la seva mare biològica, acompanyada d'un dels millors amics del seu xicot i d'una de les dones que els cuida els bebès.

 

Només Alana Martina és filla d'ambdós, però la implicació de la 'influencer' amb els altres tres nens del futbolista és constant. De fet, estava molt preocupada pel petit, així com expressava el seu rostre.

 

L'espera dels resultats

Georgina estava seria i incòmode davant la complicada situació amb què es va topar. L'espera per conèixer els resultats de les proves que li van realitzar al nen, li hauria de semblar eterna perquè volia conèixer què estava passant el més ràpid possible. Després d'unes hores, per fi va poder saber quin diagnòstic havien fet els especialistes.

  

 

 

Tot va anar bé

El seu rostre va canviar, estava molt més relaxada i tranquil·la després d'escoltar els metges. Els resultats de les proves eren positius i li van oferir les solucions necessàries per poder cuidar del bebè i que es recuperés. En sortir de l'hospital i després d'espantar-se, va aparèixer calmada i, fins i tot, se la va poder veure somrient.

 

 

La parella del futbolista va escriure diversos missatges pel mòbil abans de pujar al cotxe. Probablement, estaria avisant Ronaldo dels resultats obtinguts en la visita perquè pogués continuar tranquil·lament amb els seus entrenaments amb el Real Madrid sense tenir al cap la situació del seu petit.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris