IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

'Deluxe' trenca les seves regles televisives i aconsegueix pèssimes dades d'audiència

Els col·laboradors del 'Deluxe' van parlar de la direcció de Telecinco

Aída Nízar i Jorge Javier Vázquez | Telecinco

 

El que va començar sent un rumor a Telecinco s'està convertint a poc a poc en una evidència. L'entorn de Mediaset ja va alertar que la paciència de Vasile, el màxim responsable de la cadena, té un límit, i ni 'Deluxe' se salva. Un dels principals damnificats per aquesta nova situació és Jorge Javier Vázquez, que, tot i els seus esforços, no aconsegueix donar amb la fórmula correcta per al repunt d'audiència. El cas és que els del 'Deluxe' ja no saben com invertir els números i Manel Fuentes els va superar per un ampli marge —24% de quota— a 'Tu cara me suena'. En l'últim 'Deluxe' van trencar diverses regles d'or en televisió, però ni amb això. Van obtenir un decebedor 13% de quota de pantalla.

En principi la proposta era més que atractiva. La nit prometia amb un entrant d'allò més suculent: el retrobament de Kiko Matamoros i els seus fills. El menú seguia amb Aída Nizar, un plat principal que sempre deixa satisfets els espectadors, televisivament. Com a postres, tot un personatge com Rafa Mora. Tot anava com era previst fins que es va trencar la primera regla.

—No es parla de les aventures amoroses de col·laboradors de Mediaset: La relació entre Sandra Barneda i Nagore Robles va ser un dels temes que van sortir de la boca de Diego Matamoros.

—No es parla dels assumptes interns de Telecinco, i menys del cap: Aquesta línia vermella la va traspassar Aída Nízar, molt propensa a traspassar línies vermelles. La concursant de 'GH VIP' va enumerar els que l'havien ajudat a tornar a Telecinco, entre ells Paolo Vasile. A sobre, Vázquez va dir que no estava bé parlar de «Déu».

—Revelant què hi ha darrere de les càmeres: De nou la culpable va ser Aída Nízar, que després d'una esbroncada del públic, va deixar anar: «Fernando, deixa de demanar que m'esbronquin», en al·lusió al regidor del 'Deluxe'.


Comentaris

envia el comentari