Una demanda de paternitat resol els problemes econòmics de Loli Álvarez i Roni Santos

La que va estar col·laboradora de ‘Crónicas marcianas’, ha explicat a ‘Sálvame Deluxe’ que han passat d’estar arruïnats a ser milionaris

Loli Álvarez, al plató de 'Sálvame'
Loli Álvarez, al plató de 'Sálvame' | TELECINCO

El passat dissabte, Loli Álvarez va visitar el plató de ‘Sábado Deluxe’ per explicar la seva història en la part econòmica. Estem acostumats a escoltar a molts famosos explicar les seves penes quan després d’una vida de grans luxes, per diferents motius, acaben arruïnats o en condicions molt dolentes. L’excol·laboradora de ‘Crónicas marcianas’, però, va explicar just el contrari, el pas contraposat.

Problemes econòmics l’any 2017

L’any 2017, Loli Álvarez ja va explicar al mateix ‘Sálvame’ que tenia una situació econòmica pèssima. La que va ser col·laboradora de ‘Crónicas marcianas’, va confessar que tenia deutes per valor de 70.000 euros i que a més, estaven a punt d’embargar el xalet per valor de 270.000 euros. «He de fer front a una sèrie de pagaments i a altres problemes», va reconèixer Álvarez davant les càmeres i plorant desconsoladament.

Loli Álvarez, al plató de 'Sálvame' l'any 2017
Loli Álvarez, al plató de 'Sálvame' l'any 2017 | TELECINCO

 

Canvi radical

Dos anys després, però, sembla que li ha canviat la vida completament. El passat dissabte, va tornar al mateix programa de Telecinco per explicar tot el contrari i admetre que torna a somriure i ser feliç, gràcies sobretot a la bonança econòmica de la qual gaudeix, després de dos anys molt dolents en aquest aspecte.

La situació econòmica de l’artista ha fet un gir de 180 graus, i segons va explicar al programa ara és milionària. La pregunta que es fa tothom és com s’ha produït aquest canvi tan radical.

Roni Santos guanya la demanda de paternitat

El gir radical en l’economia de Loli Álvarez i el seu actual marit, Roni Santos, s’ha produït gràcies al fet que aquest últim ha guanyat la demanda de paternitat, després de més de 40 anys de lluita, que la seva mare va iniciar el 1979. Pel que va explicar la parella al programa, el pare de Roni és un empresari d’èxit gallec que va mantenir una relació sentimental amb la seva mare durant 21 anys, però en estar en plena dictadura franquista, no va poder reconèixer-lo com a fill.

Loli i Roni mostrant els resultats de la prova de paternitat
Loli i Roni mostrant els resultats de la prova de paternitat | TELECINCO

 

Les proves de paternitat que es van fer pare i fill van coincidir al 99,95%, fet que va aclarir qualsevol dubte. Loli es mostrava molt orgullosa del seu marit i celebrava la recompensa a tots aquests anys de lluita, ja que es calcula que l’herència que han rebut ronda els 3 milions d’euros. A més, es mostrava satisfeta amb la justícia espanyola afirmant: «en aquest país existeix la justícia».

Tot i la importància de la gran quantitat de diners que la parella ha rebut, l’artista confessava que si feien pública la sentència era «per fer justícia i dignitat per la memòria de la meva sogra que va ser també la meva millor amiga. Li vaig prometre que mentre quedessin esperances, lluitaria perquè es fes justícia».

Loli es mostrava molt feliç i satisfeta, i remarcava que aquesta felicitat es devia al fet d’haver-se fet justícia i donat per acabada aquesta guerra judicial i no pels diners que havien rebut. Tot i això, amb l’eufòria del moment, quan el presentador els hi va preguntar què farien amb tants diners, l’artista va respondre amb un espontani comentari: «M’agafaré una borratxera...».


Comentaris

envia el comentari