MINUT A MINUT

👉 Totes les reaccions a la sentència del procés

ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

Les demandes presentades per Ivonne Reyes no seran tramitades pel jutge

La presentadora veneçolana no sembla estar guanyant la batalla judicial
Imatge d'Ivonne Reyes | Cedida

 

La presentadora Ivonne Reyes sembla estar passant per hores baixes en l'àmbit judicial. Així, la veneçolana es troba amb una demanda de paternitat que li demana Pepe Navarro, afirmant que el fill d'Ivonne és seu, i el recurs que va fer la filla de Pepe. Ella veurà endarrerides les diligències que ha imposat contra els que han vulnerat els drets del seu fill.

  

  

Ivonne ha de lluitar pels drets del seu fill

El jutge va desestimar les diligències d'Ivonne

Així, després de les noves informacions presentades davant del tribunal, l'òrgan va assumir que la prova no era suficient com per demostrar que la sentència -imposada ja fa cinc anys- era equívoca. Ara Ivonne ha demandat a Andrea Navarro, Eva Zaldívar i Pepe Navarro per haver vulnerat l'honor del seu fill. Aquesta causa està provocant seriosos estralls a la seva vida quotidiana.

Tot i que ella ha preparat la demanda, aquestes diligències han estat rebutjades pel jutge. Com explica 'El programa de Ana Rosa'. Per tant, el lletrat no veu raons suficients com per mantenir les diligències, tot que Ivonne creu que s'han vulnerat els drets del seu fill.

Imatge d'Ivonne Reyes | Cedida

Demandarà a tots aquells que «qüestionen la paternitat del seu fill»

No obstant això, Ivonne no s'ha quedat només aquí. Després de conèixer el desig de Lorraine Aznar de divorciar-se de Pepe, la presentadora ha volgut donar el seu punt de vista. Ella ha dit que demandarà a tots aquells que «qüestionen la paternitat del seu fill».

La declaració d'intencions complica més la situació de Pepe Navarro, que estava a punt de tornar a la petita pantalla. El seu retorn ara es veurà tacat amb la polèmica que manté amb la veneçolana.

Comentaris