rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Demanen a Alfred que renunciï a Eurovisió per unes imatges on donava suport a la independència de Catalunya

Les imatges es troben al seu compte d'Instagram personal
Alfred y Amaia representarán a España en el Festival d'Eurovisió | Cedida

 

Aquest mateix dilluns vam conèixer que Alfred i Amaia d'OT seran els representants d'Espanya al festival d'Eurovisió. Va ser a la gala especial de TVE, en la que 'Tu Canción', el tema que tots dos defensaven com a candidat a 'Eurovisión', va guanyar. Ara però, han sortit a la llum unes imatges que han fet que molta gent es plantegi si Alfed hauria d'anar al festival.

 

I és que el cantant català, va publicar fa uns anys, al seu compte d'Instagram personal, unes imatges que simbolitzen el seu suport a l'independentisme i que ara han provocat les crítiques de moltes persones.

 

A les fotos es veuen mostres del que va ser la Diada de l'11 de setembre del 2014, una jornada en la qual es va representar al carrer una gran V, va ser a les avingudes Diagonal i Gran Via de Barcelona, des de la plaça de les Glòries Catalanes. Aquesta acció tenia un objectiu: aconseguir poder votar l'independència de Catalunya.

 

La cosa no queda només a les fotos. El català va afegir a les seves publicacions els hashtags #Independencia, #WeWantIndependence i #VotarEsNormal, unes paraules que, juntament amb les imatges, sembla que no han agradat massa. Molts usuaris de les xarxes socials han considerat que no hauria de representar a Espanya algú que no se sent identificat amb el país.

 

 

Més polèmica

A l'acadèmia d'OT hi ha hagut en aquesta edició uns quants concursants catalans i això s'ha deixat veure en totes les ocasions en què se'ls sentia parlar català o intentar ensenya l'idioma als seus companys. En una ocasió la cosa va anar més enllà i les càmeres van captar com, tant Alfred com la també catalana Nerea cantaven l'himne dels Segadors, cosa que crear una gran polèmica.

 

No sembla estar preocupat

Tot i el rebombori que s'ha creat, Alfred va oferir ahir la seva primera roda de premsa destinada a parlar de la seva propera actuació en ‘Eurovisión’, en ella semblava prou il·lusionat. En ella, va evitar entrar en polèmica i es va mostrar feliç per representar Espanya: «Estic molt content. Compartir aquesta experiència amb Amaia serà súper especial».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris