IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Demanen el tancament d'un canal televisiu que insulta Ada Colau

El seu propietari es declara «cada dia més franquista» i ataca les persones que no comparteixen la seva ideologia

Pepe López durant una de les seves emissions | Youtube

«Cochina, analfabeta, que no va acabar ni tan sols l'ESO, que com a professió té ser okupa (...) té la capacitat intel·lectual d'una cochina» són només alguns dels desagradables comentaris que Pepe López, propietari de Mi Tierra, li ha dedicat a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. López utilitza aquest mitjà de comunicació —multat amb 500.000 euros pel Tribunal Superior de Justícia de Canàries per operar sense llicència d'emissió— per criticar polítics, periodistes i qualsevol persona que tingui una ideologia clarament d'esquerres, contrària a la de López. Per la seva banda, ell no té cap inconvenient a dir quin és el seu posicionament i, fins i tot, ha arribat a dir que «cada dia que passa de la meva vida em declaro més franquista».

  

  

Una altre dels personatges polítics que han sortit malparats en aquesta emissora és l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, a qui López ha qualificat de «guarra». Tampoc se'n va salvar l'exdirigent de Podemos, Juan Carlos Monedero, a qui li va dir que era «un fill de puta» i encara va anar més lluny amb l'alcalde de Marinaleda, Sánchez Gordillo, quan el presentador va assegurar que li dispararia «sis trets al paladar».

Tot aquest reguitzell de comentaris ofensius de López ha indignat un sector de la població i ja són més de 2.300 persones les que han signat una petició de Change.org que demana al govern canari que tanqui definitivament aquest canal «il·legal que no compleix amb la normativa» que «emet continguts que inciten a l'odi» per raons de raça, religió, gènere, orientació sexual, ideologia política o pel físic.


Comentaris

envia el comentari