rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Demanen retirar l'educació de les seves filles a la reina Letícia

Un columnista de 'Vozpópuli' assegura que «és una qüestió d'Estat»
Els reis Felip VI i Letícia amb les seves filles i Sofía a les portes de l'hospital | GTRES

 

Jesús Cacho, columnista del diari 'Vozpópuli', ha demanat públicament a través d'una publicació d'opinió que retirin la reina Letícia la funció d'educar a les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, després de la polèmica generada amb la seva picabaralla amb la reina emèrita.

  

  

Segons el comunista, la reina Letícia «detesta als seus reals sogres, renega de la figura de Joan Carles i Sofia per motius, per començar, purament ideològics», en explicar una anècdota de la reina en una antiga reunió de treball, en el transcurs d'una inauguració universitària.

 

Acusa Letícia de supèrbia

Pel que sembla, segons explica Jesús Cacho a través d'unes declaracions d'un «alt càrrec autonòmic» del qual tampoc ha volgut aprofundir més, Letícia es va resistir a la idea d'inaugurar un annex a un campus universitari, ja que la primera pedra la van col·locar el rei Joan Carles i dona Sofia.

El columnista acusa la reina Letícia de «supèrbia» i d'acudir a actes com aquesta inauguració sense ganes i «sense saber estar», perquè considera que no ha «interioritzat el seu paper com a representant de la institució monàrquica i les obligacions que això comporta».

 

En aquest sentit parla també de la picabaralla protagonitzada durant la missa de Pasqua de la catedral de Palma, la ja arxiconeguda baralla on Letícia no va deixar Sofia fer-se una fotografia amb la princesa Elionor i la seva germana Sofia.

 

Letícia amb les seves filles en una imatge d'arxiu | Cedida

 

L'«estabilitat del Regne» i el paper d'Elionor estan en joc

Cacho considera que, tot i que els grans mitjans estan començant a treure ferro a l'incident, especialment per la pressió de Zarzuela perquè el tema quedi en res, no es tracta únicament d'una baralla familiar o d'una picabaralla personal entre nora i sogra.

 

El columnista creu que està en joc el paper i la imatge de l'hereva al tron d'Espanya i qui ocuparà la posició de cap de l'Estat en el futur, de manera que l'«estabilitat del Regne» s'està veient afectada per aquesta polèmica.

 

Per això, Jesús Cacho creu que l'educació de les nenes no pot recaure en Letícia perquè els està transmetent a les seves filles els valors de «total desafecció cap als pares de l'actual rei d'Espanya i cap a tota la família Borbó».

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris