Primer pla d'Isabel Pantoja plorant

La demolidora frase que Isabel Pantoja mai perdonarà a Lolita

Lolita ha vist com la seva relació amb Isabel Pantoja ha anat empitjorant molt

Lolita no té pèls a la llengua. Si alguna cosa caracteritza la filla de la Faraona és el fet de dir les coses tal com les pensa, encara que pugui fer mal a algú. Ser sincers tot i les conseqüències és la marca de la casa Flores, amb qui sigui.

D'altra banda, si hi ha algú a qui la veritat ofèn força és a Isabel Pantoja. L'artista, que passa els seus dies tancada a Cantora, no porta gaire bé els comentaris sobre la seva vida.

Lolita i Isabel Pantoja van ser amigues. És lògic que dos artistes de la seva talla coincideixin en gales, teatres i esdeveniments de tota mena. Tot i això, entre elles hi ha hagut moltes més coses en comú.

Primer pla de Lolita Flores
Lolita Flores i Isabel Pantoja, una amistat truncada. | Europa Press
 

Algunes van ser força doloroses per a totes dues i encara avui les recorden i els fan mal. Principalment a Isabel Pantoja, que és molt rancorosa.

Lolita, en una entrevista televisiva recent, assegurava que fa molt de temps que ja no reconeix Isabel Pantoja. «No és amb qui jo vaig fer un Rocío, amb la qual he menjat a Cantora, amb la qual m'he divertit...».

Aquesta diversió entre dues de les artistes més aplaudides d'Espanya ni hi és ni se l'espera. Pantoja ja no és la mateixa. A més, amb Lolita té alguns comptes pendents del passat que pot oblidar.

Lolita i Isabel Pantoja distanciades pel mateix home

Paquirri és l'home que ha marcat la vida d'Isabel Pantoja. El torero mort a Pozoblanco va començar una relació amb Isabel Pantoja després de separar-se de Carmen Ordóñez.

No obstant, entre l'una i l'altra, el pare de Fran Rivera va tenir una altra relació amb Lolita.

Segons ha explicat ella mateixa, va començar el seu idil·li amb Paquirri quan ell encara estava amb Carmen Ordóñez.

El torero era «molt atractiu» i Lolita no va poder resistir-se als seus encants. Es van embolicar i van arribar a estar junts durant un any i mig, fet que va il·lusionar molt Lola Flores, la mare de Lolita.

Així i tot, una altra dona es va creuar a la vida de Paquirri. No era cap més que una noia tímida i que cantava com els àngels, Isabel Pantoja.

Paquirri va enamorar-se de la noia i va deixar Lolita, cosa que la va fer patir durant molt de temps, ja que ella estava realment enamorada. Arran d'allò, la gran Lola Flores va pronunciar unes paraules que encara romanen clavades al cor d'Isabel Pantoja

La frase que Isabel Pantoja retreu a Lolita

Lola Flores era experta a fer pública la seva vida: les alegries, però també les desgràcies. En veure la seva filla abandonada pel torero, la Faraona va culpar Isabel Pantoja d'allò i li va dedicar una frase que ha quedat per a la posteritat.

«Et juro, i això t'ho diu una gitana, que el patiment de la meva filla un dia com avui ho pagaràs tota la vida».

A jutjar per com li han anat les coses a Isabel Pantoja a la vida, potser sí que s'ha complert la maledicció de Lola Flores.

Després de la mort de Paquirri, el dolor va ser tan immens per a totes dues, que havien compartit la vida amb ell, que el dolor les va unir.

Carmina i Isabel Pantoja aviat es van tornar a distanciar i, fins i tot, a barallar-se. Les disputes per l'herència del torero van provocar baralles i enfrontaments que encara avui dia s'arrosseguen.

Fotomuntatge d'Isabel Pantoja i Fran Rivera
Isabel Pantoja i Fran Rivera continuen enfrontats per l'herència de Paquirri. | GTRES
 

Lolita va aconseguir ser la millor amiga de Carmina fins a la seva mort i va mantenir una excel·lent relació també amb Isabel Pantoja.

Durant aquests darrers anys, l'amistat entre totes dues s'ha refredat molt. Més per Pantoja que per Lolita, que ha sabut trobar-li un punt menys tràgic i fatalista a la vida.