ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Susanna Griso denuncia una marca que utilitza la seva imatge per vendre dietes

La presentadora ha compartit en el seu compte d'Instagram dues publicacions on es pot llegir part d'una falsa entrevista i es veu una imatge de la seva suposada pèrdua de pes
Imatge d'arxiu de Susanna Griso al plató d''Espejo Público' | Antena 3

 

Susanna Griso ha compartit amb els seus seguidors d’Instagram el seu enuig amb una empresa que ven productes per aprimar-se que ha utilitzat la seva imatge de manera fraudulenta. La presentadora, que aquest estiu va viure un moment molt feliç amb l'adopció de la seva filla, ha publicat dues imatges, una on apareixen dues fotografies seves, se suposa que d'abans i després de prendre aquests productes, i una altra amb extractes d’una falsa entrevista.

 

Griso ha fet aquesta publicació perquè els seus seguidors sàpiguen que «tot és mentida, també l’entrevista». La periodista s’ha mostrat molt enfadada pel fet que la seva imatge quedi vinculada amb un frau, que és com ella ha qualificat les dietes miraculoses, però també amb Facebook per no haver tancat la pàgina on apareix aquest fals anunci.   

 

«Un cos prim i perfecte amb 48 anys»  

En una de les publicacions, apareixen dues imatges de Susanna Griso, en les que suposa que la podem veure abans i després de prendre els productes de la marca ‘Chocolife’. «’Sussana’ Griso revela el seu secret per tenir un cos prim i perfecte amb 48 anys i sense seguir una dieta o fer exercici», és el missatge que acompanya a les dues fotografies.

 

Imatge del suposat abans i després de Susanna Griso | Instagram

 

La campanya sembla tan irreal que com la mateixa Susanna Griso ha dit: «ni el meu nom escriuen correctament». La falsedat de la publicació de l’empresa de productes per aprimar-se es veu també en el fet que la imatge que il·lustraria l’abans de la presentadora d’Antena 3 és del 2017 i la del després és del 2010

 

Susanna ha denunciat també l'ús de Photoshop i com li ha estat impossible contactar amb una empresa que es troba a la Xina. La periodista també ha explicat que és el tercer cop que viu una situació similar.  

 

Kim Kardashian també prendria aquests productes

A la segona de les publicacions, Susanna Griso ens mostra part d’una suposada entrevista on explicaria els motius pels quals pren aquests productes. Segons ‘Chocolife’, Griso hauria començat a comprar els seus productes després que Kim Kardashian expliqués a Instagram com havia perdut 31 quilos després del seu embaràs gràcies a un dels productes de la marca.