IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Denuncien l'estat de la gossera municipal de Lleida

Una veïna de Lleida també ha alertat que la canera no recull animals fora de l'horari d'obertura

Una veïna de Lleida es queixa de l'estat de la gossera municipal | Cedida

Una veïna de Lleida ha denunciat a les xarxes socials, a través de la pàgina de Facebook La Veu de Lleida, l'estat de la gossera de Lleida. Per una banda, la seva queixa se centra que des del dia 1 de gener no hi ha protocol de recollida d'animals, fet que significa que si algú es troba una mascota abandonada fora de les hores d'obertura de la canera, ningú se'n farà càrrec com passava anteriorment. Fins l'any passat, l'Ajuntament de Lleida pagava a diversos veterinaris que s'ocupaven dels animals fora d'horari.

D'altra banda, la veïna lleidatana també ha criticat que el consistori no hagi mogut un dit per arreglar les instal·lacions del recinte i que els gossos segueixin a la intempèrie, malgrat el fred durant els mesos d'hivern. També ha revelat que les gàbies dels animals estan sempre mullades a causa de l'aigua que perden algunes de les canonades que estan podrides.

Per últim, ha apuntat que la gossera no té gàbies de quarantena i que, per tant, tots els animals van a parar al mateix lloc sense haver comprovat que no pateixen una malaltia infecciosa. En aquest sentit, ha destacat que només hi ha una veterinària que hi va un dia a la setmana quan hi hauria d'anar cada dia una persona per controlar l'estat de salut dels animals. D'aquesta manera, la seva voluntat és que la ciutadania conegui aquesta situació i instar el govern a actuar al respecte.


Comentaris

envia el comentari