ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Denuncien un radar que ha recaptat un milió d’euros en vuit mesos a les Franqueses

Els denunciants asseguren que el sistema fotogràfic no té homologació

L'Ajuntament de les Franqueses del Vallès ha estat denunciat per recaptar un milió d'euros en vuit mesos en multes de trànsit amb un sistema fotogràfic sense homologació. Des de la Plataforma d'Afectats per les Multes (PAM) de les Franqueses també critiquen que l'empresa responsable de les càmeres es queda el 20% de les multes, segons avança Catalunya Informació.

  

  

El passat 8 d'octubre es va celebrar el primer judici impulsat per una particular sancionada en alguns dels sistemes de control als semàfors que hi ha instal·lats a les Franqueses, que va quedar vist per sentència. L'advocat de l'afectada va al·legar que no hi havia cap senyalització que alertés del control fotogràfic, que la fase de color ambre del semàfor era molt breu —segons els peritatges i actes notarials fets per la PAM de les Franqueses, menys de tres segons— i la falta de control metrològic.

Aquest dimarts 13 de desembre, diverses persones afectades per aquests radars han tornat als jutjats de la Ciutat de la Justícia, a l'Hospitalet de Llobregat, per denunciar una vegada més aquesta situació.


Comentaris

envia el comentari