TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Desapareix 'Letizia, la reina impaciente', l'última i polèmica biografia sobre la reina Letícia

L'editorial assegura que el seu autor està treballant en el projecte
La reina Letícia ha optat per un vestit més discret després de la polèmica sorgida pel seu vestit de Teresa Helbig  | 'Gtres'

 

El llibre biogràfic 'Letizia, la reina impaciente', ha desaparegut del mercat del nostre país. Encara no se sap el motiu, i és que l'únic que s'havia filtrat fins ara és que el seu llançament estava previst per a aquest any, i que, amb tota probabilitat, es convertiria en una de les biografies més polèmiques sobre la consort del rei Felip VI. 

 

Després de sortir a la llum parts del seu contingut el passat mes de març, l'obra no semblava agradar gaire a la Zarzuela, i de fet va provocar un veritable escàndol. Segons explica 'ESdiario', l'editorial Debate ha informat que el llibre no sortirà de la impremta «en els pròxims sis mesos». Així, és possible que el projecte del ja famós periodista argentí Leonardo Faccio no acabi veient la llum mai. 

L'autor continua treballant en el projecte

Tot i això, fonts pròximes a Debate expliquen que l'autor es troba actualment treballant en el projecte, encara que no garanteixen que finalment surti a la venda. Els misteris que envolten aquesta polèmica obra fan que la intriga sigui encara més gran. De fet, 'Letizia, una reina impaciente' ja s'havia anunciat en diverses plataformes online, com per exemple a Amazon, que va arribar a posar un nombre de pàgines i la identificació del llibre per poder demanar-lo. 

 

Imatge de l'anunci del llibre 'Letizia, la reina impaciente' a la plataforma Amazon  | 'Amazon'

 

Amb tot, l'autor del llibre no s'ha posicionat, ni ha fet cap comentari al respecte. L'editorial assegura que ells ni tan sols van dissenyar una portada, ni molt menys una data de sortida. Segons el citat mitjà, en cap moment es nega que la Casa Reial tingui alguna cosa a veure amb l'estranya desaparició de l'obra. I a tot això, tan sols queda preguntar-se si pot ser que tot aquest revol ha sorgit arran del contingut d'aquelles pàgines. 

Els reis augmenten la seva popularitat tot i la complexa situació política

Com a cap d'Estat, el rei Felip VI està sotmès a una enorme pressió per mantenir l'equidistància amb els assumptes polítics. I és que, en els darrers mesos, la parella ho ha tingut cada vegada més difícil per mantenir aquesta neutralitat, sobretot amb el conflicte català i les eleccions al Parlament de Catalunya. 

 

Tot i això, fa un mes es va saber que els monarques espanyols havien recuperat part de la seva popularitat al nostre país. En aquest sentit, la reina Letícia sempre s'ha mostrat preocupada pel que estava passant a Catalunya, realitzant fins i tot alguns viatges. 

 

Els reis Felip VI i Letícia | 'gtres'

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris