IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El «desastrós» debut de Laura Matamoros com a 'vlogger' d'Mtmad

La filla de Kiko Matamoros volia estrenar el canal amb un vídeo del seu viatge a Marrakech però no ha quedat com esperava

Laura Matamoros en su debut como 'vlogger'
Laura Matamoros en su debut como 'vlogger' | Mtmad

Laura Matamoros està d'enhorabona. I és que després de confirmar la notícia del seu embaràs, la filla de Kiko Matamoros s'ha embarcat en un nou projecte com a 'vlogger' d'Mtmad i igual que els seus companys de 'Supervivientes', Gloria Camila i Kiko, ha estrenat un canal propi a la plataforma, on compartirà alguns moments de la seva vida. Molt il·lusionada, la jove va aprofitar el seu viatge a Marrakech per gravar un vídeo de debut però al final ella s'ha decebut molt amb el resultat dels enregistraments: «Ha estat un viatge preciós i he fet uns quants vídeos per poder ensenyar-vos, però no ser fer servir molt bé la càmera i he vist que o em tallo el cap, o de sobte creia que estava gravant i no gravava...», confessava.

Al final, la jove va haver d'acudir a la redacció d'Mtmad perquè els de l'equip d'edició l'ensenyessin a gravar i l'ajudessin a arreglar la destrossa. «Estic una mica nerviosa perquè no sé si em renyaran», comentava durant el trajecte. «Tinc moltes ganes que vegeu la meva vida de debò: la meva casa, les meves amigues, el meu gos, els meus viatges, el meu xicot, la meva família... ja veureu que no paro», comentava al començament de l'enregistrament. Amb tot, l'equip va poder aprofitar el contingut i convertir-ho en un simpàtic vídeo que ha acabat agradant molt als seus fans. I és que encara que al final la jove va reconèixer que sí que li havien cridat una mica l'atenció, estava contenta perquè havia après moltes coses.

Parte de la grabación del viaje a Marrakech de Laura Matamoros
Part de l'enregistrament del viatge a Marrakech de Laura Matamoros. | Mtmad

 


Comentaris

envia el comentari