ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Al descobert per primera vegada tot el que la reina Sofia sabia sobre Corinna

Pilar Eyre afirma que sabia totes les aventures de l'emèrit

La reina Sofia passejant pels carrers de Palma de Mallorca
La reina Sofia sabia molt més del que ens pensàvem sobre el romanç de l'emèrit i Corinna | GTRES

En aquests últims mesos han estat molts els que s'han preguntat sobre l'estat anímic de la reina Sofía, ja que amb la marxa de Joan Carles als Emirats Àrabs, l'emèrita s'ha quedat completament sola. Però la realitat és que la grega i el Borbó fa molts anys que no tenen una relació de matrimoni.

La periodista Pilar Eyre ha volgut anar més enllà i ha explicat una cosa que pot ser una autèntica bomba. Fa molt temps que la premsa rumoreja i especula sobre les suposades infidelitats de l'emèrit, i de fet fa uns dies la revista 'París Match' va treure a la llum una imatge de Juan Carlos al costat del fill de Corinna en una barbacoa.

Corinna ha estat una de les grans amigues del monarca, fins i tot alguns mitjans asseguren que mantenien una relació sentimental. Avui, Pilar Eyre ha volgut anar més enllà i ha fet una confessió a la revista 'Lecturas' que farà tremolar els fonaments de la Casa Reial.

Segons la periodista experta en la monarquia, Sofía ho sabia absolutament tot. La grega coneixia la relació d'amor del seu marit amb Corinna. «Encara que amb la perspicàcia de les dones enganyades ho sospitava des del mateix dia en què es van conèixer, no va ser fins al mes d'abril de 2006 quan va tenir constància d'aquesta relació», ha escrit Eyre en el seu blog de la revista 'Lectures'.

Per si no fos prou, la periodista catalana assegura que Sofía i Corinna van arribar a compartir moments juntes. «En aquest temps, Joan Carles estava tan cec d'amor per la seva amant que no consentia separar-se d'ella ni uns dies. Va aconseguir portar-la a un viatge oficial a l'Aràbia Saudita, i Corinna va viatjar en el mateix avió militar que la reina! Durant vuit hores van compartir el mateix recinte!», ha confessat l'experta.

Sofia ho sabia tot

Sofia era coneixedora d'aquesta relació, per la qual cosa tot apunta que el matrimoni es va trencar definitivament en 2006. Durant els últims anys, els emèrits han assistit a pocs actes junts, i quan ho han fet sempre han estat molt distants. El que ningú sabia és que la mateixa Sofía sabia que el seu marit estava amb Corinna.

L'any 2010 es va produir una situació on es va evidenciar aquesta situació, quan el rei emèrit va ser operat a Barcelona, i al principi va tenir al seu costat a Corinna, ja que Sofia es va quedar a Madrid.

Com l'emèrita es va assabentar que el seu marit estava amb la seva suposada gran amant, la monarca va viatjar ràpidament a Barcelona per a evitar així qualsevol mena de rumors o especulacions.

Eyre ha confirmat que fins i tot l'emèrit va arribar a plantejar-se el divorci amb Sofia, i a més li va regalar un anell de compromís a Corinna.


Comentaris

envia el comentari