Primer pla d'Adara Molinero plorant mirant a càmera a la palapa de 'Supervivientes 2023'

Al descobert l'estratègia de 'Supervivientes': per què no va guanyar Adara Molinero

Adara va quedar segona a la final de 'Supervivientes'

'Supervivientes' va celebrar la seva gran final amb un duel entre Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú. Finalment, va ser el nebot de Pocholo qui va guanyar els 200.000 euros i va provocar l'enuig dels seguidors de Molinero.

Els rumors de 'tongo' han estat constants en aquesta edició i no podrien faltar a la seva nit més decisiva. Després de veure com es van desenvolupar els esdeveniments, els usuaris de les xarxes socials han explotat revelant el que, segons ells, ha passat al concurs.

El motiu pel qual Adara Molinero no va guanyar 'Supervivientes'

Adara Molinero compta amb una gran legió de fans que sempre li han donat suport als 'realities' en què ha participat. A 'Supervivientes', aquests suports han estat fonamentals perquè l'exhostessa hagi arribat a la final.

Tot i això, després de veure que perdia contra Bosco, les sospites han començat a circular per les xarxes. I és que els defensors d'Adara no accepten el resultat i s'han adonat del que ells qualifiquen de «tongo».

Bosco, Carlos Sobera y Adara Molinero a la final de Supervivientes 2023
Bosco va proclamar-se guanyador gràcies al vot dels espectadors | Mediaset

Adara Molinero era per a molts la favorita a guanyar el xec, per això en veure que era Bosco l'escollit per l'audiència no ha agradat gens. No els encaixa el resultat de les votacions i asseguren que el que va passar ahir a la nit és una cosa que es repeteix a totes les edicions.

«Cada any fan igual, porten el guanyador amb el preferit de l'edició fins al duel final per després fer el que volen», publicaven. Després de la final, les xarxes socials s'han omplert de missatges en contra de 'Supervivientes'.

Critiquen la seva transparència i estan convençuts que el concurs ha estat decidit des de l'inici. Sol ser una cosa que es repeteix a cada edició, encara que des de la direcció afirmin que no hi ha cap favoritisme. Però les explicacions no convencen els fans dels supervivents i encara menys els resultats de les votacions.

«El 'tongo' més gran de la història de la televisió», opinava una espectadora. «No ha guanyat (Adara) perquè s'hagués vist l'embolic, però era el que tenien pactat», assenyala una altra.

Especulacions a part, la veritat és que Adara va aconseguir arribar a les votacions finals gràcies a les proves que va superar. Va vèncer Bosco a l'escala i Jonan a l'apnea, per la qual cosa la seva arribada a la decisió final va ser pels seus propis mitjans.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

'Supervivientes' va anunciar la derrota d'Adara Molinero abans de tancar les votacions

Si hi ha un moment a 'Supervivientes' que ha creat un gran enrenou a les xarxes socials aquest ha estat el protagonitzat per Carlos Sobera. A l'hora d'anunciar l'arribada d'Adara al plató, al presentador se li va escapar una frase que anticipava la derrota de Molinero davant de Bosco.

«Ara rebem el segon finalista de la nit, Adara, que també està a un pas d'aconseguir aquest premi final», va començar dient. «No ha guanyat, però s'ho hauria merescut com els altres. Endavant, Adara!!», va exclamar.

Concretament, aquesta frase es va produir abans que les votacions es tanquessin. Per això, el fet que Carlos digués que Adara no havia guanyat, va estranyar els espectadors que es van convèncer que alguna cosa rara estava passant.

L'explicació podria ser que a aquelles alçades de la nit, la diferència de vots entre Bosco i Adara era considerable. Per això, si no passava un sorpàs excepcional, Adara ja estava descartada com a guanyadora.

Tot i això, per als 'adaristes', només hi ha una explicació possible: l'arreglat dels vots. «'Tongo', sense tancar la votació Sobera dient un panell preparat que Adara va quedar segona», publicava una espectadora. «El 'tongo' que s'ha marcat 'Supervivientes'», assenyalava un altre fan.

Sigui com sigui, el que és clar és que el programa de supervivència sempre crea polèmica i que són molts els que no estan conformes amb el resultat. Veurem si la direcció s'acaba pronunciant i aclareix els fets tancant les especulacions.