rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🚨 L'autòpsia de la nena degollada a Mataró confirma l'assassinat

PREVISIÓ MÉTEO

🌡 Dimarts amb forta calor a l’interior i cels generalment assolellats

Descobreix la infidelitat del seu marit al reconèixer la seva habitació en una foto a Instagram d'una altra dona

Al entrar en el compte de la noia, va descobrir que hi havia més fotos amb la seva parella, Nazar Grunko
Imatge publicada per Vlada i que Yulia va veure a Instagram | Instagram

 

Una dona anomenada Yulia Agranovych no podia imaginar el que estava a punt de descobrir mentre estava avorrida a casa mirant fotografies a l'atzar en el seu Instagram, tal com explica 'The Mirror'.

  

 

 

Mentre passava imatges, una li va cridar molt l'atenció, ja que es podia veure les vistes que s'observen des de l'habitació de casa seva, la qual compartia amb el seu marit. En aquest moment, la jove es va adonar que li estava sent infidel i mantenia una relació completament paral·lela a la seva. Però això no va ser tot, ja que en entrar en el compte de la dona anomenada Vlada Abramovich va descobrir que hi havia més fotos amb Nazar Grunko, el seu espòs.

  

 

 

La mateixa Yulia ha explicat que «no estava buscant res, era un matí normal». «Igual que una altra persona al segle XXI, vaig començar el meu dia navegant a través del meu 'time line' a Instragram, i de sobte vaig veure aquesta fotografia», ha relatat al mitjà de comunicació anglès. Després d'això, la dona ha comentat que «després de visitar el seu compte, vaig trobar moltes altres fotografies interessants, incloses les del meu espòs».

Imatgn de Nazar Grunko amb Yulia | Instagram

 

Però Yulia, en lloc de bloquejar-la, va respondre a la fotografia d'una forma realment desafiadora: «Bella vista des del dormitori del meu marit». Tot i que era més que evident, l'home va negar que li hagués estat infidel i li va explicar que quan ella no estava havia convidat a uns amics a prendre alguna cosa abans d'anar al cinema.
 

A més, va indicar que Vlada no era el seu amant, sinó la núvia d'un dels seus amics. Encara que pugui semblar una excusa més o menys raonable, el fet que la suposada amant hagi tancat el seu compte d'Instagram i que aquesta hagi admès en altres xarxes socials que dormia amb el seu marit, està més que clar que Nazar li havia estat infidel a Yulia.

Imatgen de Vlada Abramovich | Instagram

 

Però la història no acaba aquí, ja que, la jove va seguir indagant i va descobrir que Grunko li hauria estat infidel en diverses ocasions, tot i que ell mateix assegurés que «mai he estat infidel mentalment, li dic a totes les noies que estic casat».
 

Per això mateix, es va posar en contacte amb les altres dones i alguna d'elles li va explicar que no tenia ni idea que estava casat. Per tot això, Yulia ho té més que clar i ha pres la decisió de divorciar-se de la seva parella: «Espero fer-ho ràpid, aquestes persones mai canvien. Si troba una dona que estigui llesta per estar amb ell i acceptar-ho, que siguin feliços junts».

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris