YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Descobreixen com pal·liar els símptomes de la migranya

Es tracta d'un problema que s'origina en l'intestí

Com reduir la migranya. | Arxiu
 

Tots els que pateixin migranya saben que pot arribar a ser molt molesta. Es tracta d'un terrible mal de cap que pot impedir el desenvolupament de qualsevol activitat amb normalitat. En una entrevista recent el doctor Juanjo Duelo desvetlla els secrets d'aquesta comuna malaltia. Un 15% de la població mundial pateix migranyes, una xifra molt considerable. Encara que no té trets visibles, un atac pot ser tremendament dolorós i, de fet, algunes persones han arribat a suïcidar-se durant un atac de migranya.

Per si fos poc amb el mal de cap, qualsevol estímul resulta molest, els sons retrunyeixen en el crani i qualsevol moviment només fa que agreujar el dolor. No obstant això, el doctor Duelo ha revelat una dada sorprenent: la migranya no s'origina en el cap, sinó a l'intestí. Es tracta d'un problema que s'origina en l'aparell intestinal, provocat per l'excés d'histamina, un tipus de molècula. No obstant això, no cal eliminar aquest element de la dieta, sinó buscar un equilibri en aquest enzim.

Si pateixes de migranya, es tracta de moderar els aliments més histáminics. Ho són els cítrics, els làctics, el marisc, la clara d'ou, la fruita seca i l'alcohol. Un important descobriment que pot millorar la qualitat de vida de moltes persones.


Comentaris

envia el comentari