ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Descobreixen que una pretendenta de 'First Dates' va ser 'noia Torbe' en el passat

Els seguidors del programa no van trigar a parlar sobre el tema a les xarxes socials

Lorena durant la seva presentació a 'First Dates'. | Cedida

A 'First Dates' no deixen de superar-se. En les últimes setmanes hem pogut veure gairebé de tot, però encara tenen més. Gran part de l'èxit del programa es deu a l'equip del programa, començant pel presentador, Carlos Sobera, els ja mítics cambrers però per descomptat pels pretendents que mai deixessin de sorprendre'ns. El programa va comptar fa uns dies amb una comensal anomenada Lorena que no va passar inadvertida per a gran part de l'audiència. Al restaurant de Cuatro es va trobar amb Cristian, un empresari madrileny amb el qual va congeniar a la perfecció. Al seu vídeo de presentació va explicar que «Em defineixo com una nina perquè m'agrada cuidar-me i tinc pinta de nena bona».

A més, Lorena va irrompre al programa amb un poema elaborat per ella mateixa que deia el següent: «Avui és 'First Dates', la meva primera cita, a veure si aquest noi no em causa riure. Carlos Sobera és cupido, a veure si les seves fletxes han tingut encert. Si m'agrada, seré jo la que digui 'em sembles un bombó i una segona cita és una opció'. Ens veurem fora, així que 'baby' assumeix-ho, que aquesta moreneta conquistarà el teu cor». Aquest fet va provocar que molts espectadors trobessin a Lorena d'allò més embafadora.

No obstant això, els espectadors no van trigar molt a adonar-se que Lorena, portava una doble vida, per dir-ho d'alguna forma. Els seguidors del programa es van assabentar que la jove havia estat 'noia Torbe', és a dir, que va gravar escenes sexuals al costat del conegut director de pornografia Torbe.


Comentaris

envia el comentari