La desconeguda fortuna de Jesús Calleja, que ha aconseguit gràcies al seu èxit com a empresari

Més enllà de la seva popularitat com a presentador, Calleja té una xarxa empresarial molt ben organitzada

Jesús Calleja
Jesús Calleja també és un exitós empresari | Facebook

El conegut presentador Jesús Calleja ha saltat a la fama gràcies als exitosos programes de televisió que presenta. És el cas de 'Planeta Calleja', on realitza expedicions a tot el món, acompanyat d'altres famosos del nostre país, com Fernando Alonso, Elsa Pataky o Bertín Osborne. Ara bé, el que no es coneix tant és la seva exitosa cara com a empresari, i és que el presentador té al seu nom diverses empreses, que acumulen beneficis suculents. 

Zanskar, la seva productora d'èxit

La principal empresa de Jesús Calleja és la productora Zanskar Producciones, creada l'any 2009, i de la qual és propietari amb una gran amiga seva, María Rosario Ruiz. La societat es dedica a la producció i distribució del seu programa, 'Planeta Calleja', i també d''El running show', de Movistar+.

Gràcies a aquests formats, la companyia va arribar a ingressar un total de 3,2 milions d'euros l'any 2016, tal com informa 'Jaleos del corazón', i de fet els ingressos han anat augmentant any rere any. Actualment, Zanskar és una de les productores més rendibles del nostre país, i sempre ha aconseguit mantenir un deute relativament baix, a més d'un patrimoni que ha augmentat en més de dos milions d'euros. 

Cayetano se sinceró al lado de Jesús Calleja.
Jesús Calleja ha recollit molts èxits gràcies a 'Planeta Calleja' | Cuatro

 

Altres aventures empresarials del presentador

Però la productora Zamskar no és l'única aventura empresarial del presentador, que sempre ha mostrat interès per les energies renovables. Per exemple, l'any 2006 va crear Himalaya Sol, una empresa dedicada a la producció de tot tipus d'energies renovables, així com la posterior comercialització. 

En aquest cas, els beneficis són una mica més discrets, però Himalaya Sol va ingressar una xifra pròxima al milió d'euros, a la qual se li han de sumar els tres milions d'euros que ha anat acumulant en actiu al llarg d'aquests anys. 

Finalment, el presentador de Cuatro també figura des de l'any 2016 com a administrador de l'empresa Cuota Solar S.L., que es dedica a la compra, venda, transport, instal·lació, muntatge, reparació i manteniment d'arquitectures de tot tipus de materials, així com de diferents llocs, terrenys o finques. Aquesta empresa de Calleja, però, li ha generat pocs beneficis, i és que l'any 2016 va arriba a facturar tan sols 60.000 euros. 

Empresari lleonès de l'any 2017

Cal dir que les diferents aventures del presentador en el món empresarial li han servit, més enllà d'acumular una important fortuna, per guanyar el premi a l'empresari llonès de l'any 2017, que entrega la Federació Lleonesa d'Empresaris. Un guardó justificat, en gran part, pel fet que les seves empreses, totes amb seu a Lleó, generen un total de 200 llocs de treball a la província, de la qual el presentador és un gran ambaixador. 


Comentaris

envia el comentari