Surt a la llum el desconegut passat d’Anna Simon

Actualment la catalana combina les seves col·laboracions a ‘Zapeando’ amb les presentacions de diversos programes a TV3

Anna Simón és un dels rostres més coneguts de la televisió de tot el país.  La catalana és una de les col·laborades del ‘Zapeando’ de la Sexta, presenta diversos programes a TV3 i actualment és un dels noms que més ressona per substituir Christian Álvarez com la nova presentadora de ‘Pasapalabra’ en la seva nova aparició a Antena 3.

El cert és que Simón porta davant les pantalles molt més temps del que es recorda. Segons la seva pàgina de Wikipedia, la seva primera feina va ser l’any 2005 a ‘Teletaxi’, presentant el programa ‘Doble T’. Abans d’això, però, la catalana va aparèixer en alguns programes que la memòria ja ha esborrat, però encara es conserven a internet.

El passat de Simón com a presentadora 

Anna Simón presentava un programa on la gent que trucava podia emportar-se diners a través d'un concurs. Les regles eren senzilles: l’audiència havia d’esbrinar amb rapidesa el nom d’un animal que comencés per la lletra ‘p’ o trobar les diferències entre diverses imatges que apareixien en pantalla.

Aquesta mena de programes s’emetien a Antena 3 i Cuatro durant les matinades. Al mateix vídeo es pot veure a Simón afirmant que «no són ni les nou» i ja estava preparada  per rebre les trucades, barrejant el concurs amb entreteniment i converses sense sentit. Allà, la presentadora compartia a vegades el seu càrrec amb el també presentador i locutor de ràdio català, Uri Sabat.

També et pot interessar...