L'actriu Elena Furiase a la presentació de la pel·lícula de Camarón

El descuit d'Elena Furiase que fa pensar que s'ha casat en secret

Les paraules de l'actriu en una entrevista han estat el detonant perquè els seus seguidors pensin que s'ha casat

Elena Furiase està travessant un gran moment professional i, amb motiu de l'estrena de la seva última pel·lícula, ha concedit una entrevista. Ara bé, les seves paraules han provocat que la gent pensi que ha passat per l'altar en secret.

L'actriu estrenarà el pròxim 11 de desembre el llargmetratge 'Rosalinda', a més és una de les col·laboradores del nou programa gastronòmic de Televisió Espanyola, 'Como Sapiens', i la seva última pel·lícula, 'Vampus Horror Tales', acaba de ser estrenada.

En l'entrevista ha assenyalat que li ha encantat treballar sota les directrius de Manuel Velasco i que està molt feliç amb el seu company de repartiment, Félix Gómez. A més, ha explicat com va aconseguir el paper per a la seva primera pel·lícula de por. «Em van oferir això i el guió em va encantar. A més és un gènere que mai havia tocat, el de terror, i em semblava molt interessant perquè hi ha un gran públic que li agrada aquest tipus de pel·lícules».

«Sempre es tem per la nostra professió, fins i tot quan no hi ha pandèmia»

Així mateix, s'ha sincerat sobre la difícil situació que està travessant el sector cultural, i concretament el de la interpretació, per culpa de la crisi sanitària. «Jo crec que sempre es tem per la nostra professió fins i tot quan no hi ha pandèmia. Estem vivint un moment en què no sabem res, molta incertesa».

«Llavors el fet de poder haver rodat una pel·lícula, estrenar-la, tirar-la endavant, i que a sobre vagi a festivals que segueixen en peu amb tots els esforços, és una alegria». En una entrevista per a la revista 'Pronto' ha assenyalat que tot i la situació sanitària, el rodatge ha sortit molt bé i han seguit estrictament totes les mesures de seguretat.

«Tot l'equip anava amb mascareta, amb gel hidroalcohòlic, cada sis hores ens canviaven les mascaretes, el menjar era individual i la fruita estava envasada. I ho vam fer amb ganes perquè teníem moltes ganes de roda».

Elena Furiase passarà per l'altar el 2021

Fa poc més de dos anys que Elena va tenir al seu primer fill, Noah, i compagina la feina amb la maternitat. «La maternitat és difícil de compaginar amb qualsevol cosa, sobretot quan no tens algú que t'ajudi 24 hores».

«Tinc la sort de tenir un marit meravellós i pare del meu fill, que m'ajuda molt. A més, tinc una professió en la qual treballo molt, però potser no és cada setmana i no és de 9.00 h a 21.00 h. Llavors, puc organitzar-me i estar molt amb el nen».

Han estat precisament aquestes paraules i la forma en què fa referència a la seva parella les que han fet pensar que l'actriu havia passat per l'altar en secret. No obstant això, ella mateixa s'ha encarregat de negar-ho. «No, no. Jo dic marit perquè és el pare del meu fill. Tranquils».

Elena Furiase i Gonzalo Serra tenen planejat celebrar el seu casament quan el petit Noah estigui a punt de complir tres anys, a l'estiu del 2021. Així ho va confirmar a la revista 'Hola!' el passat mes d'agost. «Tant Gonzalo com jo, el mateix que les nostres famílies, estem molt feliços», va assenyalar.

L'actriu es nega a parlar del conflicte entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja

Respecte a la guerra mediàtica que estan protagonitzant Kiko Rivera i Isabel Pantoja per l'herència de Paquirri, la filla de Guillermo Furiase ha preferit no pronunciar-se tallant l'entrevista amb un «ho sento». A diferència d'ella, la seva mare, Lolita Flores, s'ha posicionat a través de les xarxes socials en contra de la cantant.