Rocío Flores i Gloria Camila

Un descuit de Gloria Camila confirma els pitjors presagis de Rocío Flores

Desconcerta a tots després d'opinar sobre la ruptura de Rocío Flores i el seu xicot

Rocío Flores s'ha quedat descol·locada amb la resposta que Gloria Camila ha donat sobre la ruptura amb el seu xicot, Manuel Bedmar. I això que la colombiana està acostumada a donar sempre la cara sobre diversos temes de la família que s'han exposat durant mesos a la televisió.

Des que fa mig any fitxés per 'Ya es mediodía' i 'Ya son las ocho', la filla d'Ortega Cano ha hagut d'opinar sobre diversos temes delicats. Especialment parlem de temes incòmodes al voltant de la figura de la seva germana i la del seu pare, el vidu de Rocío Jurado.

Gloria Camila a la gala de 'Supervivientes'
Gloria Camila ha hagut d'opinar sobre diversos temes delicats que afecten Rocío Flores | GTRES

Però, aquest dilluns, Gloria Camila va tornar al seu lloc de treball per parlar de la seva neboda i gran amiga des de la infància, Rocío Flores. I és que les últimes informacions que indicaven una crisi definitiva entre Rocío Flores i el seu xicot, han estat debatudes al programa de Telecinco.

A més a més, l'absència de la jove a la festa d'aniversari de la seva tia, ha estat un altre dels temes sobre els quals ha hagut de respondre la col·laboradora. El cas és que ha cridat l'atenció com ha respost Gloria Camila sobre la ruptura de Rocío Flores i el seu xicot.

Gloria Camila dona la cara i desvela el motiu de l'absència de Rocío Flores

Sobre el motiu pel qual Rocío Flores no va anar a la festa del 26 aniversari, Gloria Camila ha volgut deixar clar que la jove «estava de viatge. Per això no va poder venir. Era un viatge programat des de feia temps», va recalcar en directe.

Gloria Camila Ortega i Rocío Flores a l'homenatge a Rocío Jurado
Gloria Camila i Rocío Flores han estat sempre molt unides | GTRES

Alhora, la filla de Rocío Jurado i Ortega Cano va aprofitar per valorar que les coses van molt bé entre totes dues. «La nostra relació segueix igual de bé, tot està genial, no ens ha passat res», sentenciava per eliminar qualsevol mena de rumor sobre una mala relació a causa d'aquesta estranya absència.

Tira pilotes fora sobre la ruptura de Rocío Flores i Manuel Bedmar

El que no ha aconseguit la colombiana és ser convincent a l'hora de parlar sobre la ruptura de Rocío Flores amb Manuel Bedmar. Una explicació que no ha passat desapercebuda per a molts dels espectadors que veien en directe 'Ya son las ocho'.

Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar
Manuel Bedmar i Rocío Flores haurien trencat| Instagram

«Rocío va arribar ahir o avui, jo he estat tot el cap de setmana amb l'aniversari, n'hi he pogut parlar ni tampoc sé res. Crec que ara no és moment d'estar tothom preguntant-li. Si hagués parlat amb ella, ho diria encara que no expliqués el que em digui», va sentenciar per deixar clar que ha decidit no parlar amb Rocío Flores sobre aquesta ruptura.

«Si ho he deixat amb la meva parella, no vull que tothom estigui preguntant-me»

Això ha descol·locat molt tant Sonsoles Ónega com els col·laboradors de 'Ya son las ocho'. Tot i això, la presentadora no va quedar-se callada i li va llançar un bon 'zasca' a la seva tertuliana. «El més normal i natural seria que li diguis 'escolta, què ha passat?'», li preguntava Sonsoles amb gest de sorpresa.

Una pregunta davant la qual Gloria Camila intentava llençar pilotes fora, contestant com a justificació que «com Rocío Flores també treballa en aquesta cadena estic esperant que sigui ella la que s'assegui i doni les explicacions. Jo si ho he deixat amb la meva parella, no vull que tothom estigui preguntant-me», sentenciava.

I tot això, malgrat que minuts abans que comencés el programa, Miguel Frigenti treia a la llum a 'Sálvame' uns missatges entre Manuel i una noia que semblaven apuntar clarament a una infidelitat. «Hi ha gent molt oportunista», contestava la tieta de Rocío Flores aquest tipus d'informacions.