Imatge d'Helena García Melero sorpresa

El descuit d'Helena García Melero, de TV3, que dispara els rumors: foto impactant

La seva última publicació d'Instagram podria ser la resposta

La revetlla de Sant Joan sempre és una nit molt especial per tots els catalans i les catalanes. El cert és que enguany, Helena García Melero, una de les presentadores estrella de TV3, ha gaudit de la nit més curta de l'any d'una manera diferent. 

Melero té un descuit en la seva última publicació

Tal com ens ha fet saber a través de les seves xarxes socials, aquest divendres 23 de juny  la presentadora del 'Tot es mou' s'ha posat les seves millors mudes i ha assistit a una de les bodes més esperades de l'any del cor català. 

A les fotografies que la mateixa Melero ha publicat al seu compte d'Instagram, la podem veure vestida amb un top de color verd i plomes blanques, lluint una llarga faldilla amb un estampat de quadres de diversos colors. Un look molt atrevit i elegant que ha agradat molt a les seves seguidores.

A més, els usuaris de la citada xarxa social, no han tardat a preguntar-li qui era la parella afortunada que es casava. Una pregunta que la presentadora no ha respost en cap moment per mantenir el misteri, però que finalment per una 'pifiada' l'hem descobert. 

Com dèiem, han estat un parell de detalls els que podrien ser la resposta d'aquest gran enigma, ja que en l'última imatge mostra unes plantes bastant particulars que pengen del cel. No us recorden a un esdeveniment que també ha tingut lloc aquesta nit de Sant Joan?

Exacte! Es tracta d'uns exemplars que ja s'han vist en el vídeo filtrat de la boda de Marc Piqué i la seva dona.  Així doncs, sembla que el germà de l'exparella de Shakira podria haver convidat a Helena Garía Melero al seu casament, celebrat en una increïble finca de més de 4.300 metres quadrats.

Marc Piqué es casa després d'ajornar-ho diverses vegades

La gran boda es va celebrar a la casa dels pares de la núvia a Sant Andreu de Llavaneres el divendres 23 de juny  i, segons els vídeos filtrats, en tot moment hi va haver un ambient animat acompanyat de bona música.

Durant el banquet, els acabats de casar passaven ballant al costat dels seus convidats, entre els quals es trobava Gerard Piqué i Clara Chía. Com que la cerimònia va ser el dia de la revetlla de Sant Joan, no va faltar l'esperat espectacle pirotècnic que tots els presents van viure amb molta emoció.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El 'm'agrada' que obre més incògnites

Tal com podem veure al primer vídeo, sobre del banquet hi apareixen unes flors de colors que pengen del cel i són exactament les mateixes que Helena García Melero ha publicat a la seva publicació d'Instagram

A més, destaca un comentari que posa «Piqué family», al qual la presentadora de TV3ha donat 'm'agrada', i tot això només fa que crear més dubtes.

Imatge captura de pantalla comentari enla publicació d'Helena García Melero
La presentadora dona 'm'agrada' a un comentari. | @hgmelero, Instagram

Podria ser que Helena García Melero hagi assistit al casament de Marc Piqué? De moment tot són rumors, però sigui com sigui, haurem d'estar ben atents per si surten a la llum més fotografies de la boda.