Desenes de milers de persones omplen el centre de Barcelona per marxar a favor de la unitat d'Espanya

Alguns polítics com Albert Rivera o Xavier Garcia Albiol assisteixen a la concentració tal com mostren a les seves xarxes socials

Desenes de milers de persones omplen el centre de Barcelona per participar en la marxa a favor de la unitat d'Espanya i en contra de la independència de Catalunya, convocats per Societat Civil Catalana (SCC), sota el lema «Prou! Recuperem el seny». Els manifestants, vinguts de tot Catalunya i també d'altres punts de l'Estat, porten milers de banderes espanyoles, senyeres i algunes d'europees i criden consignes contra el 'separatisme' i contra el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. La marxa multitudinària ha d'arrencar a les 12 del migdia a la plaça d'Urquinaona i arribar a l'Estació de França baixant per la Via Laietana i pla de Palau. La manifestació compta amb el suport del PP i Cs.

La plaça d'Urquinaona és un dels punts de Barcelona que replega més persones, i una hora abans de l'inici de la concentració ja aplegava milers de persones amb banderes d'Espanya i de Catalunya a parts iguals. Alguns polítics contraris a la independència de Catalunya també han volgut mostrar a les xarxes el seu compromís amb aquestes concentracions, com ara Albert Rivera o Xavier Garcia Albiol, i les xarxes socials treuen fum amb publicacions de tot tipus que mostren que la d'avui també serà una concentració multitudinària.


Comentaris

envia el comentari