Desitgen la mort a Dani Rovira en plena lluita contra el càncer

Alguns usuaris han anat massa lluny en les seves crítiques
L'actor Dani Rovira
Desitgen la mort a Dani Rovira en plena lluita contra el càncer | cedida

L'actor Dani Rovira s'ha convertit en notícia després de ser tendència a 'Twitter' en les últimes hores, és a dir un tema del qual se n'ha parlat bastant, però no precisament per un bon motiu. 

El malagueny ha rebut multitud de crítiques a la xarxa social per ser «un mal actor» i, especialment, per la seva ideologia política en un clima d'absoluta crispació. Finalment, aquestes crítiques han acabat anant més enllà i algun usuari fins i tot li ha desitjat la mort: «Un 'pijoprogre' menys a qui aguantar. Sincerament no m'importa el que li pugui passar».

Els seus seguidors el defensen

Per sort, la resta d'usuaris de la xarxa social s'ha mostrat en defensa de Rovira i han defensat que, sigui quina sigui la seva ideologia, o sigui bo o dolent en la seva feina, mai se li ha de desitjar la mort a ningú. 

En una de les seves últimes imatges a Instagram, de fet, apareix de nou rebent el tractament amb quimioteràpia per vèncer la malaltia, i és on molts dels seus seguidors han acudit a desitjar-li tots els ànims i una recuperació perquè pugui seguir amb la seva vida. 


Comentaris

envia el comentari