ÚLTIMA HORA

Clar descens dels contagis i les morts per coronavirus a Espanya

Desmenteixen la mort de Sylvester Stallone

Frank Stallone, germà del mític actor de Rocky Balboa, ha sortit al pas dels rumors
Niegan la muerte de Sylvester Stallone
Neguen la mort de Sylvester Stallone | Cedida

 

El rumor ha saltat al llarg d'aquesta tarda. El germà de Sylvester Stallone, però, ha sortit al pas de les especulacions per explicar que el seu germà estava sa i estalvi. El també actor, Frank Stallone, ha explicat a Twitter que algunes «ments cruels, dements i malaltes» s'havien inventat la mort del mític actor de films com Rambo i Rocky Balboa.  

 

«Els rumors sobre la mort del meu germà són falsos», ha explicat el germà mentre es preguntava quina classe de persones «pensen aquest tipus de coses per publicar-les».

 

No s'ha quedat aquí. De fet, aquest ha prosseguit amb el seu discurs recordant que aquest tipus de gent està «trastornada mentalment» i que «no mereixen un espai a la societat»

 

Unes imatges falses, el pretext de la invenció 

Sylvester Stallone ja ha estat víctima d'aquest tipus d'injúries en altres ocasions. Anys enrere, de fet, ja van sortir a la llum les mateixes fotografies que ara han intentat especular amb la mort de l'actor.

 

En aquestes, així mateix, es pot veure a l'actor pràcticament calb, a conseüència de la quimioteràpia. Les imatges podrien ser un simple muntatge o bé la caracterització d'aquest per alguna de les seves pel·lícules. 

 

 

Sylverster Stallone és un actor mític. Recordat per les seves interpretacions a Rambo o Rocky Balboa, i darrerament pel seu paper a Els Mercenaris i Guardians de la Galàxia 2, l'actor té ara 71 anys i viu a Nova York. Els seus seguidors, però, poden estar tranquils després que el seu germà hagi desmentit els rumors sobre la seva mort.Comentaris

envia el comentari