ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Desnonen un avi de 93 anys després de sis dècades vivint als mateixos terrenys

L'home tenia un contracte verbal amb els propietaris

En Rafael Valle és un veí de Sabadell que fa més de seixanta anys que viu als mateixos terrenys al municipi de Torre Romeu. L'home porta anant a aquesta casa des que era petit, quan el seu pare la va llogar perquè la família hi passés els caps de setmana. Més endavant, el mateix Rafael va decidir llogar la zona per poder-hi viure. L'home assegura que tot el que ha guanyat ho ha invertit en aquelles terres en què va arribar a tenir fins a vint vaques, un pou i gallines. Ara els propietaris del terreny el volen fer fora.

Segon explica l'home a 'TV3', l'antiga propietària li va dir de paraula, que no calia que pagués el lloguer. A més, assegura que fa anys va intentar comprar els terrenys per vint mil pessetes, però els propietaris li van donar llargues. «El que tinc jo ho vull comprar, que estic abans que vostès. M'han anat enganyant, i enganyant, dient que sí, que sí, que sí, i ara em demanen 20 milions. D'on trec jo aquests diners?» explica l'avi lamentant la situació en què es troba.

Ara que han mort els antics propietaris, els nous hereus reclamen els terrenys i asseguren que no hi ha un contracte de lloguer i que no consta que Rafael estigui pagant res. El cas ja va estar portat a judici i l’avi el va perdre. La comitiva judicial ja hi ha anat dues vegades per fer-lo fora i ara tenen fins el 31 de març per negociar una nova data. 


Comentaris

envia el comentari