Les despeses en oci de Froilà multipliquen per molt el sou mitjà d'un català

Tot i que la paga que cobra dels seus pares no ha sortit a la llum, li dóna per gastar milers d'euros en sortir de festa
Froilà en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Els adolescents catalans solen rebre una paga d'uns quinze euros setmanals, una quantitat que segons els experts s'hauria de reduir a deu euros. I és que, segons adverteix el Servei Gallec de Salut, com més diners tenen els joves més possibilitats hi ha que tinguin més vicis, com l'alcohol o el tabac. Entre aquests adolescents es troba Froilà Marichalar, qui sembla tenir una paga que multiplica per molt el sou mitjà d'un català. Tot i no cobrar cap prestació per pertànyer a la família reial —limitada als reis, els seus fills i Juan Carlos i Sofía— es pot permetre una vida de luxes i excessos. El seu pare és conseller de Louis Vuitton a Espanya i, segons explica 'Informalia', cobraria al voltant d'uns 250.000 euros bruts a l'any. Per la seva banda, la infanta Elena té aproximadament la meitat d'ingressos que el seu exmarit treballant a la Fundació Mapfre. Com un noi de 19 anys qualsevol, s'entén que els seus pares li paguin la roba, la manutenció o el transport. A més, els estudis al CIS The College for International Studies els paga la seva àvia. ¿Però, quina és la seva paga real i quant destina a l'oci?

La xifra mai s'ha donat a conèixer, però veient el nivell de vida que té el quart en la línia de successió no sembla que sigui poca. Aquest estiu se l'ha pogut veure a Ramses, un dels restaurants i cocteleries de moda de Madrid. Allí va ser fotografiat amb una pipa d'uns 40 euros, a més de consumir unes copes que poden costar dels dotze als divuit euros. A Mallorca, també va ser vist en els clubs més exclusius, movent-se amb gent com Paris Hilton. «El que està clar és que el seu món és un món de gent VIP, que no escatimen a l'hora d'invertir en el lleure quan i com els ve de gust», explica un important relacions públiques de Madrid a 'Informalia', que estima la despesa de Froilà en 200 o 300 euros la nit. Un altre empresari de la nit a Mallorca considera que ser qui és l'ajuda: «No només són diners; hi ha gent que no entra en determinats locals però ser el nét del rei Joan Carles ajuda». Malgrat aquesta afirmació, no considera que s'estalviï haver de pagar: «Jo crec que pagar si paga; una altra cosa és que se li convidi a una segona o tercera consumició».

Comentaris