rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Destapen les aventures sexuals del rei Felip VI durant la seva formació militar

El monarca hauria gaudit de grans experiències per Llatinoamèrica
Imatge d'arxiu del rei emèrit Joan Carles I i l'actual rei d'Espanya Felip VI. | Europa Press

 

El rei Felip VI i el seu pare Joan Carles han inaugurat les noves cobertes del vaixell Juan Sebastián Elcano, el qual tots dos coneixen a la perfecció. De fet, l'any 1957, el rei emèrit va realitzar la seva formació com a mariner a les instal·lacions de la nau durant cincs mesos. Trenta anys més tard seria l'actual monarca qui hauria de passar sis mesos al vaixell per formar-se.

 

D'aquesta manera, el rei Felip passava a convertir-se en un més dels 318 joves que rebrien la mateixa formació. De fet, i segons explica el portal 'Vanity Fair', el monarca va demanar que se'l tractés amb normalitat, com un company més, evitant així qualsevol tipus de gelosia o comparacions amb la resta dels nois. D'aquesta manera, Felip acabava el dia «mort de son» per les dures jornades, de la mateixa manera que la resta del grup. 

 

Imatge del Juan Sebastian Elcano, el vaixell on es va instruir al rei Felip. | Cedida

Una passió per les dones com el seu pare

No obstant això, hi ha un rerefons en aquesta història que està sorprenent a tothom. Segons apunten diversos mitjans, el rei Felip i Joan Carles s'assemblen més del que ens pensem. I és que el vincle genètic que els uneix també hauria provocat que el fill del rei emèrit despertés les mateixes passions per les dones que les que es coneixen del seu pare.

 

Segons sembla, l'actual monarca hauria gaudit d'una estança bastant agradable a Rio de Janeiro durant la seva formació. De fet, tot apunta que Felip va baixar del vaixell amb una noia brasilera que va conèixer a un conegut cabaret, i amb la qual va gaudir de vetllades i era la culpable de la desaparició del rei durant diverses hores. 

El rei Felip, durant la seva formació militar. | Cedida

 

A més, també s'ha conegut que l'escorta de Felip va arribar a demanar reforços a la Policia Nacional de diferents països per evitar les masses que el perseguien. Per increïble que sembli, eren desenes les dones que el perseguien a cada port que trepitjava, per la qual cosa sol·licitaven ajuda per poder desfer-se de les masses.

Felip VI, un seductor de masses

De fet, va ser tal la sensació que va causar el monarca que a la República Dominicana van arribar a nomenar-ho «Felip el preciós». Es considerava que la seva «natural seducció» provenia de l'herència que havia obtingut del seu pare. «És probable que el príncep comenci a aparèixer a les cròniques de la jet-set com un perfecte trencacors», informava el diari ‘Última Hora’.

 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris