Destapen l'escàndol de Fidel Albiac sobre la relació amb Rocío Carrasco

L'advocat està en boca de tothom després del que s'ha descobert

Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical
Rocío Carrasco te molt mala relació amb els seus fills i podria ser per culpa de Fidel Albiac | Catalunya Diari

Rocío Carrasco i Antonio David Flores han estat un tema recurrent en els últims mesos. L'exmatrimoni fa molts anys que es van deixar de parlar, igual que Rocío Flores amb la seva mare. Tot i que es diu que Fidel Albiac, el marit de Rociíto es manté en un segon pla i no hi té res a veure, encara que són molts els que apunten al fet que ell està darrere de tot això.

Són moltes les especulacions sobre Fidel Albiac. Se sap que és advocat i que no cau gens bé als fills de la seva dona. La relació és tan nul·la que ni David Flores ni Rocío Flores van acudir al casament de la parella.

Molt pocs coneixen veritablement com és. Ha estat ara quan una col·laboradora ha desgranat coses que fins ara no se sabien de l'advocat. Recentment s'ha avivat la guerra entre els Flores i Rocío Carrasco, tot per les declaracions de María Teresa Campos i la seva filla Carmen Borrego. En la revista ‘Lecturas’, Borrego va afirmar que Rocío Carrasco no perdonarà mai a la seva filla.

Mila Ximénez ha estat l'encarregada d’explicar el que fins ara ningú sabia de Fidel Albiac. La col·laboradora ha volgut sincerar-se sense cap mena de problema i ha deixat anar la bomba. Segons Mila, és Fidel Albiac el que està darrere de les declaracions de Carmen Borrego, ell hauria estat el responsable que la germana de Terelu afirmés que Rocío Carrasco mai perdonarà a la seva filla.

Fidel Albiac podria ser el responsable de tot

De ser cert, es reafirmen moltes de les teories que afirmen que l'advocat està darrere de tots els moviments de la seva dona, i en aquest cas seria un dels principals responsables d'aquesta guerra entre David i Rocío Flores amb la seva mare.

Per a Mila Ximénez la situació és molt clara, no li ha tremolat la veu per dir que Fidel Albiac és el responsable de tot, així com de totes les declaracions que va fer Carmen Borrego en la revista 'Lecturas'.

«La parella de Rocío Carrasco és el menys interessat en què ella i Rocío Flores reprenguin la seva relació», va afegir la col·laboradora en 'Salva'm', insistint que l'advocat és el màxim interessat en aquest conflicte. Per si no fos prou, Mila ha volgut afegir que «el que digui Fidel va a missa i la seva dona no té res a dir».


Comentaris

envia el comentari