Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Gerard Piqué i Shakira

El detall 'bomba' de la nova casa de Piqué i Clara Chía: Shakira ja ho sabia

Surt a la llum el secret de la milionària mansió de Piqué i Clara Chía

Gerard Piqué i Clara Chía estan d'enhorabona. Ja fa temps que la parella està més que consolidada, i sembla que finalment han decidit fer un pas més en la seva relació.

Si bé ja vivien junts al que era el pis de l'exblaugrana de quan era solter, situat al carrer Muntaner, al bell mig de la ciutat de Barcelona, han decidit que ara era el moment idoni per anar una mica més enllà.

Aquest dimecres saltava a la llum que tots dos havien comprat una nova casa per anar a viure junts. Es tracta d'una mansió als afores de la ciutat, propera a la muntanya, però també de la platja. I que compta amb tota mena de comoditats, com ara una piscina tipus 'infinity' o un petit camp de futbol.

Ara, però, acaba de revelar-se un dels secrets que oculta aquest nou habitatge. Un que no agradarà gens al president de la Kings League. I encara molt menys a Clara Chía.

Shakira hi va viure

I el que amagava la milionària mansió que la parella més mediàtica del moment ha comprat als afores de Barcelona té a veure, no cal dir-ho, amb Shakira.

La cantant colombiana sembla que va arribar a trepitjar el mateix terra pel qual ara caminarà Clara Chía. I no només això, sinó a 'El programa del verano' de Telecincohan revelat que va ser la primera casa on Gerard Piqué i ella van començar a viure.

Va ser quan va aterrar per primera vegada a Barcelona ara fa més d'una dècada, quan l'artista estava embarassada de Milan, el seu primer fill, i abans de mudar-se de forma definitiva al xalet d'Esplugues de Llobregat.

La privacitat, el motiu principal

Però sembla que el fet que Shakira hi hagi viscut ja no els importa. I és que tots dos haurien pres la decisió de deixar enrere el seu luxós tríplex del carrer Muntaner valorat en 4,5 milions d'euros, i anar-se'n a viure als afores de la ciutat per un motiu més que raonable. La falta de privacitat.

Gerard Piqué i Clara Chía són, des de fa més d'un any, una de les parelles més buscades del món. La ruptura amb Shakira i els rumors d'infidelitat constants no els deixen respirar i fan que una foto seva sigui molt buscada per la premsa d'arreu del planeta.

Per aquest mateix motiu, tot i les grans comoditats amb què comptaven a l'anterior casa, sembla que ara la parella estaria interessada a buscar un refugi més adient per ells, i prioritzar la calma i la tranquil·litat davant de tot.