Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Marc Ribas al Joc de Cartes.

El detall de Marc Ribas a Joc de Cartes que fa que l'audiència li demani explicacions

Critiquen Marc Ribas per votar massa baix un restaurant: «Has patinat»

Aquest dimecres, 21 de desembre, Marc Ribas ha tornat amb un nou programa de Joc de Cartes. En aquest cas, es buscava el millor restaurant de banquets de Lleida. Com alguns sabran, el programa és una competició entre restaurants per determinar-ne el millor. Els restauradors voten els altres restaurants però, qui té l'última paraula sempre és el presentador, Marc Ribas.

Aquest cop, els restaurants que s'enfrontaven eren el 'Pla de Bosc', 'Lo Celler de Ca l'Hereu, el 'Caravista' i el 'Palermo'. Els seus restauradors eren  Bernat, Mònica, Mateu i Antoni, respectivament. Al llarg del programa, les puntuacions van estar molt renyides, sobretot entre Mònica i Bernat, que abans del vot final anaven empatats amb un 6,9 de nota global.

«Has patinat molt, Marc»

El desenllaç del programa, doncs, era a les mans de Marc Ribas. Finalment, es va decantar pel restaurant 'Pla de Bosc' de Bernat. Ara bé, aquesta decisió no ha acabat d'agradar a tothom. De fet, molts dels seguidors del programa han carregat contra Marc perquè afirmen que va donar una puntuació massa baixa al restaurant de Mònica.

Alguns dels comentaris que es poden llegir a Twitter són els següents: «Llàstima que el local de la Mònica no fos tan bonic com el del Bernat perquè, si puntuéssim el menjar, ella seria la guanyadora. No entenc el vot del Marc pel plat estrella...», «Has patinat molt, Marc . No has sigut just. T'has deixat portar per l'entorn. Molt millor la cuina de la Mònica, fins i tot l'has puntuat millor. Decebut amb tu, Marroc, molt injusttt» «Si la noia li ha passat la mà per la cara» o «En Marc li ha donat més nota global».

Així, doncs, molts espectadors no han quedat gens contents amb el resultat d'aquest programa. Tots defensen que la cuina de Mònica era molt més bona que la de Bernat. El mateix Marc, afirmen els espectadors, amb els seus gestos i expressions, deixava entreveure que el menjar de 'Lo Celler de Ca l'Hereu' era més bo. No obstant això, a l'hora de donar el seu vot, va escollir el 'Pla de Bosc' i va puntuar el menjar que tant li havia agradat massa baix.

Sigui com sigui, el restaurant guanyador de la nit passada va ser el de Bernat. Així, doncs, per molt injust que pugui semblar a l'audiència, caldrà acceptar-ho i preparar-se pel pròxim programa, que segur que ens oferirà moltes més sorpreses.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp