IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Deu metges catalans, entre els 51 millor valorats a tot l'Estat

El web Doctoralia ha escollit els millors professionals sanitaris espanyols segons la seva aportació a la comunitat de pacients, entre altres criteris

Deu metges catalans, entre els deu millors d'Espanya | Arxiu

La pàgina web Doctoralia ha publicat una llista que inclou els 51 millors professionals sanitaris que treballen a l'Estat, i en aquesta llista hi figuren deu metges i professionals sanitaris que treballen als centres de Catalunya. Aquests premis valoren la feina dels metges i reconeixen la seva contribució a la medicina, als seus pacients i a la comunitat, així com les opinions que generen. La d'aquest any és la segona edició d'aquests premis, que s'atorguen en quinze especialitats diferents, amb tres guanyadors per categoria.

Els criteris que s'han fet servir per a la selecció han estat: l'opinió dels pacients, centrada en l'atenció que han rebut, la puntualitat i les instal·lacions del professional visitat; els vots dels companys d'especialitat, segons criteris de professionalitat, experiència i trajectòria; i la contribució a la comunitat de pacients, que es mesura d'acord amb la participació del servei Pregunta a l'expert, una secció del web de Doctoralia que permet als professionals respondre els dubtes dels pacients sobre malalties i qüestions relacionades amb la salut. Pel que fa als metges catalans, quatre lideren les seves respectives especialitats, mentre que hi ha sis noms més que apareixen a les diferents categories. 

Miguel Ángel Sánchez-Corral, de l'Hospital Universitari de Bellvitge; Dídac Barco Nebrada, de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona; Beatriz Pérez González, que té la seva pròpia clínica de ginecologia i obstetrícia; i Manel Gorina Faz, de l'Hospital Universitari de Girona, són quatre metges catalans que lideren les seves respectives especialitats a la medicina de tot l'Estat. Sánchez-Corral està especialitzat en cardiologia i, a banda de l'Hospital de Bellvitge, també atén els seus pacients al Centre de Cardiologia i Hipertensió de Barcelona, i els seus pacients en destaquen el seu «tractament atent i la seva amabilitat». Barco Nebrada destaca al camp de la dermatologia i també ofereix els seus serveis al Centre Mèdic Teknon, on destaca com un expert en operacions amb làser.

Beatriz Pérez González ha tingut una ampla trajectòria en diversos hospitals privats de Barcelona i va ser pionera de la cirurgia del gangli sentinella de la mama. Actualment compta amb la seva pròpia clínica, on realitza cent parts cada any i tres intervencions quirúrgiques setmanals. Manel Gorina, especialista en cirurgia maxil·lofacial, també treballa a la Clínica Quirúrgica Onyar, el centre GD Mèdic i l'Hospital Universitari Quiron Dexeus. A la llista també hi apareixen Sergio Morral Sáez, especialista en cirurgia plàstica, estètica i reparadora a Barcelona; José María Boada, especialista en medicina general a Barcelona; Daniel Velázquez Villoria, especialista en oftalmologia a Marató; Jorge Vega Céliz, especialista en otorinolaringologia a Barcelona; Rosa María Prat, especialista en podologia a Barcelona; i Carmen Torrado, especialista en psicologia a Barcelona.


Comentaris

envia el comentari