Deu trucs per frenar l’envelliment

Amb aquests trucs podràs millorar l’estat de la teva pell

La pell s'ha de rentar, tonificar i hidratar per mantenir-la més saludable. Foto: Cedida.

Qui no vol semblar més jove del que és? Amb aquests deu consells i tècniques sorprenents podràs aconseguir deixar una pell més radiant i brillant que no solament et permetran ser més jove sinó que també et faran sentir més saludable.

  1. Mai dormir amb la cara atapeïda contra el coixí: El fet de dormir amb la cara atapeïda contra el coixí provoca línies de somni, que al llarg del temps, poden convertir-se en arrugues. Per tant, sempre s’ha de dormir amb la cara cap amunt.
  1. Beure molta aigua: L’aigua dóna vida i substància a la pell a part de nodrir-la. Els metges recomanen beure vuit gots d’aigua al dia, tot i que és molt més recomanable beure’n dotze. A banda de mantenir el nostre cos saludable permet deixar la pell brillant.
  1. Rentar, tonificar i hidratar: Aquests són els tres passos més importants per fer que el nostre rostre estigui més radiant. Primer ens hem de rentar la cara amb un sabó suau, seguidament, s’ha d’utilitzar sempre un tòner, i finalment, s’ha d’hidratar la cara amb crema hidratant.
  1. Beure llet: El fet de beure un got de llet al dia permet a la nostra pell hidratar-se, promoure la humitat i evitar la sequedat. A més, ajuda ha reduïr l’enfosquiment de la pell causat pel desgast de l’envelliment. La llet conté proteïnes essencials, aminoàcids, vitamina A i nodreix la pell.
  1. Menjar una dieta sana i equilibrada: La majoria de nutricionistes coincideixen que la millor forma de lluitar contra els efectes negatius de l’envelliment és amb un pla de nutrició adequat i una dieta adequada que permetin al nostre cos estar saludables.
  1. Beure te verd: El te verd és una de les millors begudes per prevenir l’envelliment, ja que redueix el risc de desenvolupar Alzheimer, a més d’ajudar en la construcció de la densitat òssia del nostre cos i prevenir malalties oculars molt comuns del propi envelliment.
  1. Evitar mirar cap avall la pantalla de l’ordinador: Les arrugues són simplement plecs de la pell i mirant cap avall es produeixen arrugues. Per tant, posa’t la pantalla de l’ordinador al nivell dels ulls per tal de mantenir les espatlles rectes i evitar plecs al nostre rostre.
  1. Fer exercici: Les persones que tenen una vida sedentària tendeixen a envellir més ràpidament que les persones actives. Els estudis han demostrat que fer 30 minuts d’exercici diari de forma moderada tots els dies fan més lent el procés d’envellir.
  1. Meditar: La meditació ha demostrat ser un dels millors agents contra l’envelliment. Així que meditar i tenir una vida pacífica manté la cara lliure d’arrugues i el cos sa.
  1. Menjar móresblaves: Els aliments que contenen fitoquímics ajuden a prevenir el dany de cèl·lules i teixits, els quals contribueixen a retardar el procés d’envelliment.

Comentaris

envia el comentari