Deu usos del protector labial que no coneixies

Gràcies a la seva textura oliosa, el bàlsam labial pot ser útil en múltiples ocasions

El protector labial té moltes més funcions que la que coneixes. | Cedida.

El protector labial és un producte cosmètic que té com a finalitat ajudar a protegir la delicada pell dels llavis davant de les agressions que pateix en l'ambient. Aquest ajuda a retenir la seva humitat natural, disminueix la presència de cèl·lules mortes i crea una barrera protectora contra els rajos de sol. Tot i això, més enllà d'aquesta utilitat, existeix una gran varietat d'usos alternatius en les que es pot aprofitar la seva composició, textura i propietats tal com explica Mejor con salud.

1. Alleuja lesions i picades. Gràcies a les seves propietats hidratants i calmants, el protector és útil per calmar els petits frecs o lesions superficials que pateix la pell. Està molt recomanat per alleujar les molèsties causades pels mosquits i altres insectes.

2. Cuida el rostre del sol. En casos d'emergència es pot utilitzar com un factor de protecció per tota la pell. Cal destacar que no s'ha de passar pel voltant dels ulls, ja que podrien hidratar-se.

3. Cobrir rascades en articles de cuir. Fregant una mica de protector labial sobre els articles de cuir podràs dissimular les rascades i l'aspecte deteriorat. Ho pots utilitzar sobre sabates, bosses, cinturons, mobles i qualsevol altre element que estigui començant a lluir opac i danyat.

4. Per generar foc. Si no aconsegueixes encendre un foc però tens a mà un protector labial, aplica'l en una bola de coto fluix i encén-lo. Aquest cremarà i conservarà la flama durant més temps que un misto normal.

5. Fes una vel·la. Si introdueixes un pal de fusta petit, com un misto o una corda en el protector podràs aconseguir una vel·la per casos d'emergència.

6. Lubrificant.  Com que conté compostos oliosos, aquest producte és molt útil per lubrificar les cremalleres, rosques, i altres elements metàl·lics que s'encallen amb facilitat.

7. Contenidor. El contenidor buit del protector es pot utilitzar per guardar productes espessos com la pasta de dents, el sabó, la cera i la vaselina.

8. Pels cabells rissats. Una mica de bàlsam labial sobre la pinta pot ser útil per evitar l'incòmode encrespament dels cabells arrissats. L'has de fregar quan estiguis en ambients amb una alta humitat per tal de mantenir el teu cabell definit per més temps.

9. Evita les ampolles. El material d'alguns tipus de calçat és agressiu amb la pell i li ocasiona les doloroses ampolles. Per evitar això, agafa una mica de protector labial i frega'l dues o tres vegades per la zona on tens la rascada.

10. Millora el maquillatge. Gràcies a la seva textura cremosa aquest producte és perfecte per donar-li un acabat més professional al maquillatge. Pren una petita quantitat, barreja-la amb ombra pels ulls i procedeix aplicar-la.


Comentaris

envia el comentari