L'actriu i model Paz Vega al Festival de San Sebastián

El milionari deute de Paz Vega amb Hisenda que la podria deixar sense un cèntim

L'actriu torna a aparèixer a la llista de morosos

Paz Vega torna a estar sota el punt de mira de l'Agència Tributària espanyola, ja que, un cop més i com va fent des de fa diversos anys, apareix a la llista de morosos d'Hisenda del 2020. L'actriu de Sevilla fa anys que s'ha convertit en una de les persones famoses que més diners deu a les arques públiques espanyoles.

Així doncs, aquesta no és la primera vegada que la coneguda actriu es converteix en la protagonista de notícies sobre conflictes amb l'Agència Tributària tot i que sempre s'ha defensat de totes les acusacions que ha rebut com a defraudadora o evasora d'impostos.

María Paz Campos Trigos sempre ha atribuït el deute a una «disparitat de criteris amb l'Agència Tributària» perquè ella va viure durant 10 anys a Los Ángeles però el 2017, Paz Vega veia com Hisenda li embargava dos immobles a Madrid i un a Sevilla, la seva ciutat natal. Des d'aquell moment, l'actriu intenta posar-se al dia amb els seus deutes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hasta el año que viene! @sansebastianfes #SSIFF2020

A post shared by Paz Vega (@pazvegaofficial) on

El deute de Paz Vega és de més de dos milions i mig d'euros 

Tot i que la model ho intenta sembla que no aconsegueix posar punt final amb els seus compromisos amb Hisenda tot i que ara fa uns anys Paz Vega hauria negociat un pla de pròrrogues. No obstant això, el seu deute es va incrementant cada any.

És per tot això, que l'actriu sevillana torna a aparèixer aquest 2020 a la llista negra d'Hisenda amb un deute de 2.636.834,29 milions d'euros mentre que l'any 2019 en devia 2,49 milions.

Una llista de famosos morosos on està acompanyada de la presentadora Patricia Conde que arrossega un deute que gairebé arriba als dos milions d'euros. Totes dues destaquen entre els altres noms de la llista perquè ambdues són dos referents del món de l'entreteniment mentre que la gran majoria dels noms restants que la componen són empresaris, polítics i futbolistes.