Terelu Campus s’operarà l’11 de juliol del càncer de mama

La filla de Maria Teresa se sotmetrà a una nova cirurgia per extraure el tumor localitzat al seu pit esquerre

Terelu Campos en 'Las Campos'
Terelu Campos a 'Las Campos' | Telecinco

Terelu Campos haurà de tornar a passar pel quiròfan, però no per l'operació estàtica que esperava fer amb la seva germana Carmen Borrego, sinó pel càncer de mama que li han tornat a detectar sis anys després de la primera vegada.

La presentadora se sotmetrà el pròxim 11 de juliol a una altra operació a l'hospital universitari Fundación Jiménez Díaz, on intentaran extreure el tumor que li han detectat el pit esquerre.

Terelu anuncia que torna a tenir càncer de mama

Va ser el passat 6 de juliol quan Terelu enviava un comunicat als principals mitjans de comunicació d'aquest país, explicant que tornava a patir un càncer de mama. Ha passat ja més d'un any d'ençà que va posar el punt final al seu anterior episodi, detectat per primera vegada l'any 2012.

Aquest mateix dissabte 7 de juliol Terelu anirà al plató de 'Sábado Deluxe' per explicar als seus companys i als teleespectadors com es troba després d'aquesta horrible notícia. A més, explicarà quina ha estat la reacció de la seva família en un tema tan delicat com aquest.

María Teresa Campos junto a sus hijas Carmen Borrego y Terelu a su salida del Hospital La Luz
María Teresa Campos amb les seves filles Carmen Borrego i Terelu Campos | Cedida

 

La familia Campos, amb nombrosos casos de càncer

Cal destacar que l'any 2015, tres anys després de la detecció del primer tumor de Terelu, la seva tieta Leli Campos va morir sobtadament a causa d'un tumor cerebral. A més, la família havia viscut molts casos similars en els últims anys.

El 2001, María Teresa va patir un càncer de gola del que es va recuperar sense problemes, i fa poc més d'un any la gran de les Campos va ingressar a l'hospital per un ictus que va tenir a tota la família amb l'ai al cor. L'any 2005, Carmen Borrego va ser diagnosticada d'un tumor a l'úter.

Carmen Borrego en la presentación de la firma 'TRLU by Terelu'
Carmen Borrego a la presentació de la firma 'TRLU by Terelu' | España Diario

 

Carmen Borrego: Terelu és «forta»

La primera del seu entorn que es va pronunciar va ser la germana petita, Carmen Borrego, que va assegurar que Terelu es troba «forta» i que sortirà vencedora. «Fa una setmana que vam rebre la notícia, tot i que el comunicat s'ha emès avui», va explicar.

Aquesta nova operació serà a càrrec del doctor Francisco Lobo i al mateix centre mèdic on la família va acudir quan María Teresa va patir un ictus, el passat mes de maig.

Todos los compañeros de Terelu estaban muy afectados por la noticia
Tots els companys de Terelu, molt afectats | Telecinco

 

Els companys de 'Sálvame', molt afectats

Després que veiés la llum el comunicat, els seus companys de 'Sálvame' s'han mostrat visiblement afectats en el programa d'aquest divendres. Els col·laboradors de l'espai de Telecinco van enviar el seu suport a la filla de María Teresa.

Kiko Hernández va ser el primer a dir que «no era un bon dia per la família de 'Sálvame» i que la història «malauradament, es repetia», al costat de tots els col·laboradors, que es van col·locar en fila davant de les càmeres.

Aquesta va ser la manera d'informar a teleespectadors —els que encara no sabien la notícia— que Terelu tornava a tenir càncer.


Comentaris

envia el comentari