Primer pla de Rocío Carrasco.

El dia que Rocío Jurado va fer callar Ortega Cano i que ho explica tot

Rocío Jurado va deixar clar que les coses no anaven bé amb el seu marit

Rocío Jurado es va casar per segona vegada amb Ortega Cano el 1995. Aparentment, tothom pensava que era un matrimoni idíl·lic, però res més lluny de la realitat. La filla gran de la cantant ara ha revelat a la seva docusèrie que aquesta relació no era perfecta, ben al contrari.

Suposadament, la de Chipiona estava farta dels menyspreus i de les gresques del torero, fins al punt que va prendre la decisió de separar-se d'ell. Sobre aquesta tensió que envoltava la parella, n'hem vist algunes imatges que són molt aclaridores. En concret, hem pogut veure un vídeo on ella el fa callar i el deixa completament en evidència.

Rocío Jurado i el vídeo que demostra que estava farta d'Ortega Cano

La cantant gaditana va donar-ho tot en el seu matrimoni amb el destre i, segons la seva filla, «no es mereixia les situacions que es produïen. La meva mare s'hauria merescut viure d'una altra manera, haver estat feliç i haver viscut els seus últims anys feliç». Però, lamentablement, no va ser així perquè la seva «relació era tòxica».

La tensió va anar augmentant entre la parella i d'això n'és un exemple el vídeo que s'ha fet viral. Es tracta d'unes imatges del passat en què es veu Rocío i el seu marit durant una entrevista a Onda Cero. Una entrevista que va fer que el de Cartagena fes unes declaracions que van provocar l'enuig de la seva dona.

Primer pla d'Ortega Cano i Rocío Jurado
Rocío Jurado va deixar en evidència públicament el torero. | Cedida

 

En efecte, tot comença quan el locutor pregunta a Ortega si el món dels bous és masclista. I ell respon: «Sí. Ja de per si, el bou surt allà amb la cosa penjant i dient 'a veure qui és l'home o la dona que'...».

Aquestes paraules no van agradar gens a 'la Jurado' qui, després de donar un lleu cop a la taula amb el seu ventall, decideix fer callar el seu marit. Ho fa per dir: «Si no és per la vaca, no surt el bou, així que li donarem a cadascú el que és de cadascú». El destre, en un primer moment, riu davant el comentari d'ella, però la seva expressió canvia amb les següents manifestacions de Rocío.

L'artista afegeix: «A mi tant masclisme m'avergonyeix». Ell intenta dir que no és masclista, però amb prou feines ho pot manifestar perquè ella exposa: «Jo no soc una feminista desesperada, però en allò que cal defensar la dona la defenso. I això és exagerat».

La situació és realment tensa entre tots dos i la cara de José és tot un 'poema'. Tant és així, que el locutor decideix intervenir per dir: «No discutiu». I davant d'això, Rocío afegeix: «És que a mi no m'agrada tant de masclisme».

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
Rocío Jurado, segons la seva filla, va viure un autèntic infern al costat d'Ortega Cano. | cedida
 

Rocío Jurado i els pitjors moments amb Ortega Cano

La de Chipiona, segons la seva filla, es va arribar a plantejar separar-se del seu marit, però no ho va fer pels fills que havien adoptat. Un plantejament a què va arribar, entre moltes altres coses, perquè se'n va cansar dels seus comportaments. I és que Rocío va saber i va tenir «informació de coses que ell fa i no ha de fer».

«Suposo que li semblava una presa de pèl que ella se n'anés a treballar i que ell tingués una sèrie d'actituds a Espanya que ella no considerava correctes».

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco

Unes paraules que han fet que s'emetin informacions de diferents periodistes sobre la situació de la parella en aquell moment. Alguns han revelat que el torero li va ser infidel a la seva dona, ja que es deia que a les nits se n'anava de casa. Pel que sembla, fugia per la part del darrere del domicili per anar-se'n de gresca amb els seus amics, amb els quals estava diversos dies.

Per aquest motiu, Carrasco hauria dit al seu documental: «José no va actuar bé amb la meva mare. Durant el matrimoni ella va patir moltíssim».