rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Diana Navarro s'ha casat a Màlaga aquest cap de setmana

La cerimònia es va dur a terme a Màlaga i davant la sorpresa de fins i tot els més escèptics
Diana Navarro, durant la seva boda a Màlaga | Xarxes socials

 

Diana Navarro està d'enhorabona. La cantant espanyola es va casar per sorpresa el passat cap de setmana a Màlaga sorprenent així a tots els 'paparazzis' que esperaven una ocasió així per poder vendre la seva exclusiva.

 

La notícia, de fet, ha sortit a la llum després que la seva amiga Nuria Fergó, publiqués unes imatges de l'enllaç a les xarxes socials. Gràcies a això vam poder comprovar que Diana Navarro s'havia casat el passat diumenge, 22 d'abril, amb la seva parella Rafa en una cerimònia d'allò més especial. 

 

Això és el que hem pogut veure, per exemple, en altres publicacions a les xarxes on mostraven també l'hotel on s'ha celebrat l'enllaç, l'AC Hotel Màlaga Palacio.

 

La 'flamenca' boda de Diana Navarro

Diana Navarro va mantenir la seva boda en la més pura discreció. Envoltada de familiars i amics, com és el cas d'una Nuria Fergó, que publicava a Instagram un missatge d'allò més entranyable per la seva amiga. «Avui és un dia molt especial!! La boda de la meva amiga Diana Navarro. Ha estat una de les cerimònies més emocionants que he viscut. Com m'he emocionat!!!», escrivia.

 

 

Les xarxes, doncs, han estat un factor clau per a poder conèixer els escassos detalls que han sortit a la llum sobre l'enllaç. La núvia, per exemple, va lluir un vestit de la firma 'La Gioconda' condeimentat amb un escot paraula d'honor i faldilla de cua llarga.

 

Diana Navarro amb el seu pare | Xarxes Socials

 

Imatge del vestit de Navarro, per darrere | Xarxes socials

 

Diana Navarro, durant el seu enllaç | Xarxes socials

 

L'enllaç, finalment, es va caracteritzar pel toc 'flamenc' d'Antonio de Verónica i Saray Cortés. Cantants andalusos que van apuntalar el dia més especial de la vida de Diana Navarro. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris