IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El dictamen judicial confirma que Javier Santos és fill de Julio Iglesias

La seva mare, Maria Edite, espera que el seu fill «hereti tot el que li correspon»

Javier Sánchez Santos, el presunto hijo ed Julio Iglesias
Javier Sánchez Sants, el confirmat fill de Julio Iglesias | 'Arte y Medio'

El Jutjat de Primera Instància número 13 de València va admetre el setembre de l'any passat la demanda de paternitat presentada per Javier Sánchez Santos contra Julio Iglesias després d'aconseguir una prova d'ADN del cantant. Ara, el dictamen resolt pel jutjat ha confirmat la relació entre ells, segons ha informat 'Corazón TVE.

Segons el programa de TVE, la resolució judicial confirma en un 99% la paternitat de Julio Iglesias sobre Javier. Per la seva part el cantant haurà de recórrer aquesta sentència en els pròxims 20 dies o serà declarat en rebel·lia processal.

Maria Edite, mare de Javier Santos, demanarà una indemnització

Després de la notícia, Maria Edite, mare de Javier Santos, ha realitzat una entrevista al diari 'La Razón' on assegura estar «molt contenta» perquè ara acaben «molts anys de patiments i injustícies». Fa 25 anys, Maria Edite ja va demandar al cantant, però Julio Iglesias mai va acceptar fer-se a una prova de paternitat i la demanda va ser arxivada.

En la mateixa entrevista, la mare del confirmat fill d'Inglesias afirma que demanaran al cantant el que li correspongui de l'herència i exigiran un pagament com a resposta a «tot el mal que els ha fet» després d'anys criant al seu fill, ella sola, sense ajudes i sense que ell acceptés les seves obligacions com a pare. En aquest sentit, exigiran també que Javier pugui portar el cognom del seu pare i convertir-se en Javier Iglesias, amb totes les portes que això li obriria.

Edite Santos en Telecinco
Edite Santos a Telecinco | Telecinco

Javier Santos no té èxits a la vida

Una altra de les raons que podrien haver dut a Javier Santos a presentar la demanda de paternitat de Julio Iglesias és, segons alguns mitjans, la seva falta d'èxits a la vida. Segons va explicar 'Vanitatis' quan es va saber de la demanda, es va desvelar que Santos no té res al seu nom: ni propietats ni empreses.

Javier Santos va intentar impulsar la seva imatge i carrera en el món de la música, encara que sense èxit. Alguns periodistes del cor van assegurar que Javier va recuperar la demanda que va ser arxivada fa més de 20 anys per treure rendiment econòmic, primer per l'herència que podria rebre del cantant, i segon de les seves participacions en programes de televisió, com ja va fer la seva mare el 1992.


Comentaris

envia el comentari