Imatge de Diego Arrabal.

Diego Arrabal anuncia que David Flores Carrasco va estar 50 dies sense poder parlar

Diego Arrabal es posiciona una vegada més

Diego Arrabal ha tornat a la càrrega. El paparazzi acaba d'anunciar que David Flores Carrasco va estar més de 50 dies sense poder parlar amb una de les persones fonamentals a la seva vida. I és que tot apunta que el fill d'Antonio David ho ha passat molt malament durant tots aquests anys.

Sens dubte que aquest conegut fotògraf ha esdevingut un dels comunicadors més polèmics de l'actualitat.

Primer pla de Diego Arrabal
Diego Arrabal mostra unes imatges del passat | Youtube

I és que, gràcies a les seves múltiples exclusives i a la manca de por a l'hora de dir les coses, ha aconseguit posicionar-se com una de les persones més criticades de la premsa social del nostre país.

Tot i que ja no forma part de l'equip de professionals de Mediaset España, Diego Arrabal segueix informant tots els seus seguidors a través del canal de YouTube, amb què compta amb més de 80.000 subscriptors.

Entre altres temes, la història del clan Jurado-Mohedano ha esdevingut una de les seves preferides. I és que, cada dos per tres, ens podem trobar amb un nou vídeo dedicat a comentar els darrers conflictes d'aquesta família.

No hi ha cap dubte que, després del retorn mediàtic de Rocío Carrasco, la seva presència al canal de Diego Arrabal ha crescut considerablement.

Ara, el marbellí s'ha tornat a posicionar al costat d'Antonio David Flores després de fer pública una informació sobre la relació que ha mantingut la dona de Fidel Albiac amb els dos fills durant tot aquest temps.

Diego Arrabal pren partit

Diego Arrabal no ha tingut cap problema a posicionar-se clarament al costat de l'exguardia civil. I és que, encara que sempre ha donat la seva opinió sobre la filla de «la més gran», és cert que ara està sent molt més dur amb ella.

No és cap secret que aquest conegut paparazzi sempre s'ha mostrat molt poc inclinat a creure's la versió de la protagonista de la sèrie documental Rocío: contrar la verdad para seguir viva.

Fotomuntatge de Diego Arrabal i Rociíto
Diego Arrabal no es creu la història de Rocío | Catalunya Diari

I encara que durant la seva etapa a la televisió la criticava de manera més discreta, ara no té cap problema en esplaiar-se una mica més i a acusar-la públicament de mentidera i d'explicar la veritat a mitges.

Durant el seu últim directe a YouTube, Diego Arrabal ha aprofitat per intentar desmuntar la versió de Carrasco, posicionant-se una vegada més al costat d'Antonio David, amb qui actualment manté una relació una mica distant.

Al vídeo que ha titulat com a Mentirosa: els 35 minutos que lo demuestran,el comunicador ha compartit un extracte d'un programa on l'excol·laborador de Sálvame va participar l'any 2006.

En ell, podem veure l'ex de Rociíto en una de les seves intervencions al programa de Telecinco, A tu lado. En aquell moment, els col·laboradors del format estaven debatent sobre la salut de Rocío Jurado, moment que el televisiu va aprofitar per parlar dels fills.

Segons ell, Rocío i David havien tingut l'oportunitat de parlar amb la seva àvia per telèfon i els hauria explicat que ja estava molt millor.

Primer pla d'Antonio David Flores mirant cap a un costat amb posat seriós
Antonio David Flores explica que els seus fills van estar 50 dies sense parlar amb la mare | GTRES

En aquell moment, Diego Arrabal, que va presenciar aquella escena en directe, va afirmar que Rociíto es va molestar molt en aquell instant i que havia decidit negar-ho públicament. Carrasco va assegurar que ella no trucava als seus fills quan eren a casa, sinó quan assistien a l'escola per evitar coincidir amb el pare.

Després d'aquestes declaracions, el pare de David Flores no va poder amagar la seva fúria i no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de carregar durament contra la seva enemiga número u, acusant-la de mentir i de no tenir contacte amb els fills.

«Si realment vol parlar amb ells, que truqui, que jo no li preguntaré com està perquè no m'interessa. Però sí que li puc oferir la possibilitat de comunicar-s'hi, que fa 40 o 50 dies que no saben res de la seva mare».

Mostrant aquestes imatges, Diego Raval ha volgut demostrar una vegada més que Carrasco no ha fet res més que mentir durant tots aquests anys.