El periodista Diego Arrabal a 'Viva la vida'

Diego Arrabal confirma les pitjors sospites d'Andrea Janeiro

Diego Arrabal ha revelat una cosa inesperada

Diego Arrabal sempre ens sorprèn amb exclusives. I durant les últimes hores ens ha deixat bocabadats en anunciar tot el que els espera a Belén Esteban i a la seva filla, Andrea Janeiro.

Exactament, ha explicat que Jesulín de Ubrique, pare de la jove, farà una cosa inesperada. Pel que sembla, seguint la moda, va realitzar una docusèrie sobre la seva vida. En aquesta parlarà sobre qüestions que afecten les dues esmentades dones, cosa que no els agradarà gens.

Diego Arrabal dona l'exclusiva

Aquest fotògraf, a més de treballar com a col·laborador a Viva la Vida i de tenir la seva pròpia agència, va obrir recentment el seu canal a YouTube. Allà no només comenta les notícies del cor, sinó que fa primícies. I això és el que ha fet ara amb el torero d'Ubrique.

Ha explicat que tot fa indicar que el torero tindrà la seva pròpia sèrie perquè «tot i que és jove, li han passat moltes coses. Ell n'ha explicat moltíssimes, però no totes. La seva vida és molt interessant i sabem el que públicament ha dit, però hi ha més coses que no se saben que les que se saben».

Imatge de Jesulín de Ubrique.
Pel que sembla, Jesulín de Ubrique tindrà la seva pròpia docusèrie. | GTRES
 

El malagueny ha explicat que la notícia d'aquesta producció li va arribar fa menys d'un mes. Tot i això, en les últimes hores és quan li han confirmat que «Jesús Janeiro té damunt la taula una oferta. No m'han dit la quantitat, però m'han comentat que no podrà dir que no pels zeros que té la xifra».

Diego Arrabal explica més detalls

Quan ha deixat anar la 'bomba', Diego ha volgut entrar més en profunditat en la suposada sèrie que tindrà el torero. Així, per exemple, ha detallat que «la farà una productora per a una plataforma digital. Seria per a Amazon Prime o Netflix».

De la mateixa manera, ha indicat que el protagonista la durà a terme per «explicar absolutament tot i seria per capítols. Té una vida molt àmplia no només com a professional del toreig sinó en l'àmbit personal com a marit, nuvi, amant. Ja li vaig dir fa moltíssims anys que la seva vida és realment de novel·la i és que va estar fins i tot a punt de morir en un accident».

Primer pla de Diego Arrabal.
Diego Arrabal està content amb el pas que possiblement farà el torero. | Telecinco

 

En aquest punt, Arrabal ha tornat a fer referència a l'oferta milionària que han brindat al pare d'Andrea. Ha afegit: «És el contracte de la seva vida i m'asseguren que no el podrà rebutjar pels zeros que té. I això que ell ha guanyat moltíssims diners al món el toreig».

Així mateix, ha afirmat: «Si ell no ho pot rebutjar, d'aquí a un any o any i mig, podrem tenir el documental de Jesús. Al final, serà explicar ell en primera persona la seva vida, les coses dolentes i les coses bones. Serà una producció a escala internacional».

«Hi ha molts cantants i esportistes, com Sergio Ramos, que ja ho han fet. I a mi m'encantaria que Jesulín ho fes per, d'una vegada per totes i sense tenir por de res ni de ningú, parlar. Però que parli de veritat, que expliqui, que assenyali les persones que s'ho mereixen».

Muntatge Andrea Janeiro i Belén Esteban
Belén i la seva filla podrien sortir perjudicades del documental. | GTRES

 

Amb aquestes paraules, irremeiablement el fotògraf ens ha fet pensar en Belén, amb qui fa poc aquest es va reconciliar, i en la seva filla. Sí, perquè són les dues dones amb què el torero ha tingut una 'guerra' des de fa anys. Una guerra perquè Esteban sempre ha criticat que no es comporta com a pare amb la filla que tenen en comú.

Caldrà esperar per veure si Diego té la raó.