Fotomuntatge de Diego Arrabal i Rociíto

Diego Arrabal no s'està de res i deixa Rocío Carrasco a la vora del precipici

Diego Arrabal ha tret a la llum noves notícies sobre la filla de Rocío Jurado

Diego Arrabal no deixa de sorprendre. El paparazzi s'està prenent molt seriosament la seva feina, conscient que la televisió és temporal. O cosa que és el mateix: avui ets i demà no.

Diego ja va tenir un moment complicat quan es va veure obligat a deixar la seva feina a Sálvame. Ha estat dels únics que no ha deixat que el programa parli de la seva vida privada per generar contingut.

Així doncs, quan van insinuar que ell i Gema López podrien haver tingut una relació, Diego es va cansar i va trencar el seu contracte.

A Viva la vida, on col·labora ara, té els seus moments bons i no tan bons, però el respecten força. Tot i col·laborar-hi cada cap de setmana, Arrabal té una prioritat i és el seu canal de Youtube. És en aquesta plataforma digital on Diego fa públiques les seves exclusives, respon als seus enemics o parla una mica de temes que després desenvolupa a la televisió.

Diego Arrabal en un plató de televisió
Diego Arrabal prioritza el seu canal de Youtube a l'hora de donar notícies importants | Telecinco

El canal, que ja té més de 66.000 subscriptors, és on Diego se sent totalment lliure. A l'estudi que té a casa seva, pot parlar del que vulgui i opinar sense que ningú li digui res.

Diego valora molt la llibertat a l'hora de treballar, malgrat que això generi menys diners. Acaba d'anunciar una exclusiva que pot fer tremolar (de nou) a Rocío Carrasco.

▶️ La posible causa de la muerte del hijo de Cristiano Ronaldo y Georgina Rodríguez

Diego Arrabal anuncia bomba sobre Rociíto

Diego Arrabal sempre ha estat molt crític amb Rocío Carrasco i el seu entorn. Els seus atacs contra la filla de Rocío Jurado van augmentar a partir de l'emissió del documental Contar la verdad para seguir viva.

De fet, va ser Diego el que va dir que la segona part de la docusèrie es va quedar en l'aire i que s'havia aturat.

Diego va posar en dubte molts dels arguments i informacions que va donar Carrasco per demostrar que era veritat la seva versió dels fets. A més, el paparazzi sempre ha criticat molt el paper de Fidel Albiac en tota aquesta història.

Precisament, coincidint amb l'emissió d'una mena de resum de 'les emocions que va causar aquest documental' per part de Telecinco, Diego va contraatacar. I ho va fer anunciant una exclusiva per a la mateixa hora – aquest passat dimarts 19 d'abril, a les 22:00 –.

El protagonista de la informació que va donar Diego va ser Fidel Albiac. Segons va explicar a les seves xarxes socials, anava a parlar «d'un tema relacionat amb Telecinco que Fidel no vol que surti a la llum».

Telecinco dona un respir a Rocío Carrasco davant la crisi d'audiència

Diego Arrabal ha vist com Telecinco ja no té en compte a Rociito. Les dades d'audiència no milloren i una de les tantes causes d'això és la sobreexposició de la filla de Rocío Jurado i la politització de la seva vida i testimoniatge.

Després que Rocío Carrasco expliqués la seva tempestuosa relació amb Antonio David i les polèmiques familiars, Telecinco la va treure de la cadena de sobte.

Diego Arrabal vol tornar que es parli de nou d'ella, però no precisament per reforçar-la. El seu objectiu era donar informació sensible i amagada sobre Fidel Albiac, marit de Rociíto.

Segons molts periodistes, Fidel és qui maneja els fils i el que tanca els acords econòmics i el contingut amb la cadena. Ara, Diego va voler treure a la llum secrets d'aquesta relació entre Mediaset i Fidel, que, pel que sembla, no tenen pinta que siguin massa bons.