Les germanes Toñi i Encarna Salazar

Diego Arrabal explica l'estafa que les Azúcar Moreno han fet a Mediaset

Les artistes van dir que estaven passant per un mal moment econòmic i que primer els havien d'abonar una certa quantitat de diners

Qui la fa la paga, diuen, i Mediaset ho té molt clar amb les germanes Toñi i Encarna Salazar, les Azúcar Moreno. Fa uns dies va saltar la polèmica després que les cantants anunciessin que abandonaven 'Supervivientes' per decisió pròpia poques setmanes després de l'inici del programa. Des que van anunciar la seva intenció, les crítiques vers elles no han deixat de caure. 

Un dels més durs amb elles va ser el presentador del programa, Jorge Javier Vázquez, encarregat de rebre-les al plató de Telecinco ja a Madrid. Durant la seva rebuda, Jorge Javier no va tenir vergonya de dir-los-hi el què pensava i les va acusar directament de només voler els diners, tal com explica 'La Coctelera'. 

Persones no grates a Mediaset

Tanmateix, els hi va dir que eren «unes liantes professionals» i els hi va llegir una carta on s'explicava que, a partir de llavors, es convertien en persones no grates a Mediaset i que, per tant, tenien prohibit el seu apropament a qualsevol dels seus platós. 

Els espectadors del programa també estan molt decebuts per l'abandonament de les Azúcar Moreno, però tothom ha notat com aquesta decisió ha afectat de manera especial a les germanes en comparació amb altres abandonaments d'altres anys. Després de molts rumors, el paparazzi Diego Arrabal va ser l'encarregat de revelar al programa 'Viva la vida' la veritable raó per la qual Mediaset no vol tornar a saber res de les germanes Salazar. 

Van demanar diners abans de marxar a Hondures

I és que, segons Arrabal, les Azúcar Moreno havien demanat diners al concurs, fins i tot, abans de viatjar a Hondures. Les artistes van dir a la productora que estaven passant per un mal moment econòmic i que, si volien la seva participació a 'Supervivientes', primer els havien d'abonar una certa quantitat de diners.  Però és que no contentes amb això, Mediaset també es va comprometre a què passats 30 dies de concurs els hi tornaria a abonar una bona quantitat econòmica que els ajudaria a saldar els seus deutes.

Davant aquest compromís, les Azúcar Moreno han aguantat al concurs el temps necessari per rebre de nou l'ingrés de Mediaset i tornar a Madrid sense acabar la seva experiència a Hondures. Ara, que ja se sap tota la veritat, no és d'estranyar que persones de l'equip del programa com el mateix Jorge Javier hagin estat tan ofesos per la marxa de les mítiques cantants.

Diego Arrabal, col·laborador a 'Viva la vida'
Diego Arrabal va explicar a 'Viva la vida' més detalls sobre les Azúcar Moreno | Telecinco

 

També et poden interessar...

  • Les Azúcar Moreno abandonen 'Supervivientes 2019'
  • Nit amarga per a les Azúcar Moreno: «Ja no sou benvingudes a Mediaset»