Diego Arrabal a Makoke «Has cobrat mai per estar amb homes?»

El periodista assegura que l’ex de Kiko Matamoros va ser «contractada» i fa una pregunta indiscreta que ofèn a la model

Makoke
Makoke s'ha convertit en un dels personatges estrella de Telecinco | Telecinco

El periodista Diego Arrabal va escollir el passat dia de Reis per entrar en directe en el programa ‘Viva la vida’ i desmentir les dues relacions amb famosos que va tenir Makoke fa temps, segons informa ‘La Coctelera’. Diego Arrabal, de fet, ha estat d'allò més dràstic: «Que Makoke hagi tingut alguna cosa amb Brad Pitt i Julio Iglesias no s’ho creu ningú, ni ella mateixa».

Brad Pitt i Julio Iglesias

Els arguments que va donar el paparazzi van ser que els dos implicats, a través dels seus advocats o representants, ho negaven. Respecte Julio Iglesias, fa uns dies la col·laboradora Gema López va compartir a ‘Sálvame’ un avís per part dels advocats del cantant que aconsellaven a Makoke que desmentís la relació; si no, podrien prendre mesures legals.

  • Més notícies relacionades: Julio Iglesias reconeix que hi ha diferències insalvables amb el seu fill Enrique

En quan a Brad Pitt, el programa presentat per Carlota Corredera va rebre un correu electrònic de l’agència de Los Ángeles que representa a l’actor, confirmant que Brad i l’exparella de Kiko havien coincidit, però desmentia qualsevol mena de relació més enllà d’haver-se conegut.

La pregunta que va causar el malentès

El periodista Diego Arrabal comentava que era possible que la concursant de ‘GH VIP’ hagués estat entorn aquests personatges o «contractada», però que ni de bon tros era vàlida per confirmar una relació sentimental. La bomba la va llençar quan va fer la següent pregunta descarada a la model: «Has cobrat alguna vegada per estar amb aquests homes?».

Emma García, Makoke y Diego Arrabal
Emma García, Makoke i Diego Arrabal en el programa 'Viva la vida' | Telecinco

 

Makoke va respondre a l’instant: «Aquesta pregunta no es mereix ni que te la contesti, ofèn, no te la contestaré, no t’ho mereixes». Emma García, amb un to seriós, advertia al periodista: «Diego, això que has fet no m’ha agradat, pensa molt bé el que preguntes perquè ja som tots grandets».

Diego demana disculpes per la pregunta

Diego, després del moment tens que va crear, va tornar a entrar al programa per explicar amb pèls i senyals a què es dedicava Makoke, com ja havia anunciat. Va demanar disculpes per la pregunta indiscreta i per causar malentesos. Tanmateix, Arrabal va explicar que es referia a que Makoke havia estat contractada com a hostessa directament pel cercle de Julio Iglesias. Makoke ho ha negat, afirmant que ella va treballar d’hostessa en una gira de Julio Iglesias, però contractada per una marca.

Makoke en 'Sálvame'
Makoke defensa una relació passada amb Julio Iglesias a 'Sálvame' | Telecinco

 

Diego Arrabal afirma que coneix molt bé el cantant, i que està esperant a parlar amb ell per aclarir tot aquest tema. El periodista va acabar intentant que Makoke donés detalls sobre la suposada relació, però la malaguenya es va negar a tornar a parlar del tema.

Makoke creu que volen desacreditar-la

Respecte la suposada relació amb Brad Pitt, la model no es creu el email que va arribar a ‘Sálvame’ fa pocs dies. «Crec que ni tan sols existeix aquesta agència, no em crec res del que està passant i a mi no m’ha arribat cap demanda». La malaguenya afirma que darrere d’aquest escàndol s’amaga algú que vol desacreditar-la i fer-li mal.

  • També pots llegir: Mila Ximénez a Makoke: «Es creu Penélope Cruz»

Gustavo González, periodista de ‘Socialité’, també nega la relació entre Makoke i Pitt: «Es absolutament falç que Brad Pitt i Makoke s’enrotllessin». L’equip del programa va anar a la discoteca on van passar els fets, i molts treballadors van confirmar que l’actor va estar tota la nit amb Mar Saura. Ningú recorda haver vist a Makoke.


Comentaris

envia el comentari