Primer pla de Diego Arrabal

Diego Arrabal parla per primer cop del seu fill per explicar que està en tractament

Diego Arrabal s'ha sincerat com mai amb tots els seus subscriptors de 'YouTube'

Diego Arrabal ho ha tornat a fer. El paparazzi ha tornat a obrir-se en canal i ha parlat per primer cop de tots els problemes que va haver d'afrontar durant els darrers anys com a col·laborador del programa Viva la vida.

A finals del mes de maig, aquest conegut fotògraf es va despatxar a gust sobre la seva sortida de Telecincoen una exclusiva entrevista que va concedir a la revista Pronto.

Diego Arrabal a Viva la Vida
Diego Arrabal va ser acomiadat de Mediaset España| CatalunyaDiari

Segons va explicar al seu moment Diego Arrabal, el seu acomiadament va ser totalment inesperat, ja que en cap moment la directiva li va comunicar el seu descontentament amb la seva feina.

«La versió oficial és que els molesten els meus comentaris al meu canal de YouTube. Hauré de creure-la», deia al respecte. «Els felicito per haver fotut la meva família, un pare, per l'únic fet de ser crític. M'han fet fora clarament al carrer», sentenciava.

Des de llavors, el de Marbella s'ha centrat de ple en la seva faceta de youtuber. I és que, des del seu canal on ja compta amb gairebé 80.000 subscriptors, segueix donant algunes de les exclusives més rellevants de la premsa social del nostre país.

Ara, Diego Arrabal s'ha sincerat amb tots els seus seguidors, sobretot el que havia estat callant durant aquest temps sobre la seva feina dins de la petita pantalla.

Diego Arrabal no estava bé: «Em va passar factura»

Diego Arrabal aprofitava el directe de dissabte passat, 24 de setembre, per explicar tots els problemes que va tenir durant els últims anys a la televisió. I és que, la seva feina com a col·laborador a Telecincoli va passar factura a nivell psicològic.

«Avui serà el directe més difícil que he fet aquest any de YouTube. Hi ha una cosa que mai he volgut explicar. En els últims dos anys a la televisió jo no ho he passat bé. Diria tot el contrari. Tant és així que no em trobava amb mi mateix», començava.

Diego Arrabal al seu programa
Diego Arrabal parla sense embuts sobre els problemes psicològics | Youtube

Tot seguit, el paparazzi va confessar que se'n va anar «dues vegades de la televisió perquè no podia aguantar. Se'm feia etern tot i no estava bé».

I és que, el que li costava més era estar allunyat del seu fill. «Quan un és pare, pesa molt no poder estar amb els teus fills els caps de setmana i no tenir una vida norma», ha explicat Diego Arrabal, abans de revelar que, des d'aleshores, es troba en tractament psicològic.

«I quan et costa aixecar-te als matins no és fàcil. Quan no estàs bé tot se't fa costa amunt. Per això no tinc bon record dels meus dos últims anys a la televisió», deia sincerant-se.

Just després de fer aquesta sorprenent confessió, el paparazzi ha volgut aclarir si en un futur tornarà a treballar o no a dins de la petita pantalla. I, tot i que ha assegurat que ha rebut diverses ofertes laborals, no ho té gaire clar.

Pla general del plató de Viva la Vida.
Diego Arrabal no sap si tornarà a la televisió en un futur | Mediaset

«És veritat que tinc damunt la taula projectes, però jo no he pres cap decisió perquè al final jo he de ser conscient que tots hem de treballar i guanyar per pagar-ho tot. Però realment val la pena a mi?», reflexionava en veu alta.

«M'està costant molt prendre la decisió perquè anteposo moltes coses. Encara que un necessita treballar, però per una vegada a la vida m'he de posar el primer a la llista i per això especular que Diego va a aquest lloc no es pot perquè ni Diego ho sap», admetia.

Amb això, Diego Arrabal té clar que no tot en aquesta vida és fama i que et «reconeguin públicament. Hi ha coses més importants i quan un es fica en un camí fosc i no el veus sortida...», va sentenciar, abans de titllar de «malson» la seva última etapa al ja desaparegut Viva la vida.