Diego Arrabal a Viva la Vida

Diego Arrabal revela la decisió que el pot portar a la presó

Diego Arrabal destapa un dels secrets més ben guardats de Telecinco

Diego Arrabal ha esdevingut el rei de les exclusives. A través del canal que té a YouTube, el paparazzi comparteix amb tots els seus seguidors informació privilegiada sobre les cares més conegudes de la premsa rosa del nostre país.

En un dels últims vídeos que ha penjat, el col·laborador de 'Viva la vida' assegurava que, malgrat els rumors de ruptura entre Rocío Flores i Manuel Bedmar, li havien arribat unes imatges de tots dos passejant per Màlaga.

Diego Arrabal
Diego Arrabal s'ha convertit en el rei de les exclusives | Mediaset

Després de revelar aquesta suposada mentida, el tertulià ha publicat un nou vídeo en què ha desvetllat, en exclusiva, el problema legal que un dels col·laboradors més coneguts de 'Sálvame' ha tingut recentment.

Aquest dimarts, Diego Arrabal va treure a la llum un secret que María Patiño ha amagat fins ara.

Segons explica el youtuber, la presentadora de 'Socialité' ha estat citada a declarar per una demanda que es va interposar contra ella el 3 d'abril del 2021.

«Dimecres passat va sortir una informació que deia que l'endemà María Patiño havia d'anar al jutjat a Madrid, però ningú sap per què», comença dient el Arrabal. «Hi ha moltes teories, i us puc assegurar que cap es correspon amb la realitat».

Fins ara, la periodista ha aconseguit mantenir aquesta informació en secret, però el paparazzi està convençut que ell té totes les claus per a resoldre aquest enigma.

Sonsoles, la dona que suposadament va ser amant d'Antonio David Flores fa vint anys, quan encara era parella de Rociíto, ha pres mesures legals contra la periodista. El fet que motiva aquesta decisió es va produir fa onze mesos.

Diego Arrabal dona tots els detalls

Al mateix vídeo de YouTube, Diego Arrabal ha revelat en exclusiva tots els detalls sobre aquest procediment judicial, fins ara desconegut.

Segons ha explicat, dijous passat, 24 de febrer, María Patiño va ser citada als jutjats per a declarar per una demanda que l'examant d'Antonio David va interposar contra diversos mitjans de comunicació.

Fotomuntatge de Diego Arrabal i María Patiño
Diego Arrabal sap tots els detalls de la demanda contra María Patiño | Catalunya Diari

El 3 d'abril del 2021, Sonsoles va emetre un comunicat en què advertia que prendria mesures legals si no es deixava de parlar d'ella als diferents programes de televisió i revistes del nostre país.

Gairebé un any després, María Patiño i altres treballadors de Telecinco han hagut de prestar declaració a la seu judicial, encara que, això sí, de manera telemàtica.

A més, Diego Arrabal ha assegurat que sap la xifra exacta que la demandant ha sol·licitat en compensació pel fet que no s'ha respectat la seva intimitat, però ha preferit no revelar-la. No obstant això, diu que són «moltíssims diners».

Diego Arrabal fa un resum del conflicte

El paparazzi ha volgut recordar tots els esdeveniments que han desencadenat aquest procés judicial. Després de l'emissió de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', el nom de Sonsoles va tornar a sonar amb molta força, i això a ella no li va agradar gaire.

Amb el testimoni de  Rocío Carrasco, aquesta dona va tornar a ser notícia i va començar a rebre, novament, una gran atenció per part de la premsa.

Tota aquesta situació li va generar un «estat de nerviosisme, ansietat i impotència», i el que demanava era mantenir-se en l'anonimat, cosa que ja semblava gairebé impossible.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
El testimoni de Rociíto va tornar a treure a la llum el nom de Sonsoles | GTRES

Així doncs, va decidir tallar en sec i va advertir que prendria accions legals contra tothom que no respectés el seu «dret a l'honor i a la intimitat».

I dit i fet. Tal com ha informat Diego Arrabal, María Patiño i Sonsoles s'han hagut de veure les cares als jutjats per a resoldre legalment aquest conflicte mediàtic.

Tot i que ha confirmat l'assistència de María, el fotògraf no ha pogut corroborar si l'examant d'Antonio David només ha denunciat la periodista o també tot l'equip de 'Socialité'.