Diego i Laura Matamoros, distanciats després d'un «petit problema»

Els dos joves sempre s'havien recolzat mútuament, tant a nivell professional com a nivell personal
Diego i Laura Matamoros es distancien | Cedida

 

Kiko Matamoros i Makoke han guanyat la batalla judicial contra Ernesto Neyra i viuen feliços apartats, per un temps, dels platós de televisió. Però com sempre li succeeix a la família Matamoros, després d'una bona notícia acaba arribant una dolenta.

 

Que la relació entre el qual fos col·laborador de ‘Sálvame’ i el seu fill Diego estava trencada, ja se sabia amb antelació, però un «petit problema» podria acabar amb una bonica relació que encara es mantenia ferma en el si dels Matamoros.

Es tracta de Laura i Diego, dos joves que sempre s'havien recolzat mútuament, tant a nivell professional com a nivell personal. Davant els nombrosos problemes que han sacsejat la família, sempre havien tingut clar que tenien l'un en l'altre algú en qui recolzar-se si les coses començaven a torçar-se.

 

Per aquest motiu, Laura es va prendre un merescut descans i unes llargues vacances després del seu pas per ‘Supervivientes’, i és que tenia clar que no volia convertir-se en una habitual dels platós. El resultat havia funcionat, tot i que ara ha vingut María Patiño i li ha desmuntat aquesta pau.

 

Va ocórrer aquest passat dijous a ‘Sálvame’, quan la col·laboradora informava que Diego i Laura Matamoros s'havien deixat de seguir a Instagram. Per a alguns periodistes això es converteix en un símptoma inequívoc de distanciament. A sobre, el telèfon de Patiño va sonar i era la mateixa Laura, que volia parlar amb ella perquè Makoke li havia dit que sabia alguna cosa «del problema amb el meu germà Diego». Distanciament confirmat.

 

«Ha tingut un petit problema sense importància amb el seu germà. Què ha ocorregut? No ho sé», va sentenciar la periodista. Esperem que aviat els mateixos implicats expliquin la situació i posin una mica de seny i tranquil·litat enmig de tot aquest caos continu que suposa la vida dels Matamoros.

Comentaris