Notable canvi físic de Diego Matamoros que deixarà el seu pare de pedra

Matamoros se sent orgullós del seu espectacular canvi físic

Diego Matamoros posa amb una samarreta blava en una foto publicada al seu compte de Instgram.
Diego Matamoros comparteix el resultat de la seva operació estètica | Instagram

DiegoMatamoros sempre ha mostrat un físic impressionant a causa de les hores que passa treballant al gimnàs. No obstant això, el fill de KikoMatamoros no ha pogut resistir-se i com molts personatges coneguts de la televisió s'ha sotmès a un retoc estètic, concretament s'ha realitzat una liposucció d'alta definició. Diego, que està vivint un dels seus millors moments al costat de Carla Barber, i ha volgut compartir el resultat amb una imatge amb els seus seguidros.

Amb la crisi sanitària els gimnasos es van haver de tancar i DiegoMatamoros ha acabat patint les conseqüències de la quarantena. És per això que ha decidit visitar una coneguda clínica d'estètica per sotmetre's a una intervenció que l'ajudés a veure més definit.

Un abdomen ben definit

L'arribada de l'estiu és el millor moment per lluir cos i Kiko Matamoros no ha deixat escapar l'oportunitat d'acaparar totes les mirades i lluir un abdomen definit. La intervenció va durar dues hores i la recuperació «ha estat més ràpid del que jo esperava. La forma física que se m'ha quedat és molt més atlètica, amb la 'V' invertida, i, la veritat, estic supercontent» explicava un content Diego als seus seguidors.

El canvi en el cos de Diego és impressionant i és que amb aquesta nova tècnica ha aconseguit el seu desitjat 'six pack'. Ara llueix un ventre molt més definit i pla gràcies a l'extracció de greix. Després d'un mes portant faixa durant les 24 hores del dia, l'influencer ja pot lluir el seu cos al nu.

Els visibles resultats però aniran a més i és que des de la clínica asseguren que els resultats milloraran quan Diego Matamoros  comenci la seva rutina esportiva perquè  els seus abdominals encara es marcaran més.


Comentaris

envia el comentari