rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Diego Matamoros explota contra Makoke per la seva participació a 'GH VIP'

El fill de Kiko Matamoros ha donat a entendre que no formarà part de l'elenc de concursants de la nova edició, i ha acusat a l'exdona del seu pare de ser un «moble amb clàusules»
Diego Matamoros en arxiu | GTRES

 

Sembla que a la família Matamoros li agrada conviure al centre de tots els programes del cor. De fet, des de fa uns anys, es troben constantment en l'ull de l'huracà, sent sempre protagonistes de les polèmiques i baralles més fortes.

 

Els últims mesos, en aquest context, han estat d'allò més convulsos. Entre la boda de Diego Matamoros, la posterior baralla d'aquest amb el seu pare i la seva germana, i el divorci de Kiko i Makoke, els tabloides no han tingut problemes per omplir les seves seccions de nous continguts. Ara, després de sortir a la llum que Makoke serà una de les concursants de ‘GH VIP 6’, la polèmica ha tornat a esclatar

 

 

«Ja teniu al moble amb clàusules per allí»

La notícia sobre el nou projecte professional de Makoke saltava ahir a la nit. Doncs bé, el fill del seu exmarit només va necessitar unes hores per reaccionar d'una manera que segurament no ha agradat gens a la seva antiga madrastra. I és que, malgrat trobar-se enmig de la seva lluna de mel amb la seva parella, Diego ha volgut manifestar la seva disconformitat amb l'aparició de la modelo en la nova edició del reality de convivència.

 

Així les coses, durant la matinada d'ahir el fill de Kiko Matamoros publicava el següent missatge en el seu compte personal de Twitter: «Per tots els que especuleu amb la meva entrada a 'GH Vip', us puc dir que estic de lluna de mel, ja teniu al moble amb clàusules per allí. Que gaudiu dels quals queda de l'estiu!».

 

La publicació, així mateix, ha obtingut més de 180 'likes' i més de 20 'retweets'. La resposta de Makoke, doncs, de ben segur que no es farà esperar. 

  

 

Diego Matamoros en una imagen de archivo | GTRES